Joniserar bränslet

2 inlägg 0 nya
DrionPower.se_1
Joniserar bränslet

Hej miljöbovar ;)
jag skulle vilja att ngn testade Drion-Power som är riktade mot personbil, lastbil och bussar, som påvisar att när den cylindern joniserar bränslet, oavsett vilket bränsle, så besparar man 8-15% av man man normalt gör av med vid samma kör stil.
Jonisera vatten vet vi alla fungerar, och en hel massa tyska referenser anser att detta fungerar med bränsle också; man sätter dit den med tre stripes om bränsleleningen i motorummet, och en lastbil, som åker 10.000mil/år som får en besparing på den fasta dieselutgiften på 596.000:-/år Sparar alltså ca 83.000 på ett år; som motsvarar 10% minskad deiselförbrukning!
Tänk dig då siffrorna om cylindern skulle påverka upp till max? 15%...
Vilket innebär att han eg har tjänat in den här cylindern på bara 2-3månaders besparingar. JÖSSES.
Detta kommer bli stort!
[img]http://www.jacksonaction.com/drion/annons%20copy.png[/img]
20% referens-rabatt har vi just nu, begränsat antal platser: Vi behöver en buss firma som kör minst 15000 mil om året, en lastbil som kör tungt och långt. En taxi människa som kör ca 20.000mil om året, en privatperson som kör minst 3000mil om året. Godkänna att vi kan referera er som referens efter ni uppvisat goda
resultat med statestik, färddator, med samt utan Drion-Power.
Köp villkor; Vi accepterar dessa villkor; att påvisa statistik m. färddator och
dokumentation, som påvisar samma körstil; Mätning av förbrukingen med
och utan Drion-Power under 2 veckor för att giltligt påvisa ev.
missnöje för att nyttja vår generösa "pengar tillbaka -garanti". LÄS MER PÅ: www.drionpower.se eller www.sparsoppa.nu Välkomna!

[Edited on 2009-08-17]

saabnisseJoniserar bränslet

Jag personligen behöver inga sådana här prylar.
Jag har en mossig sten som jag kör trevarv runt motsols vid fullmåne och det har sänkt min bränsleförbrukning mrd massor av procent och den procenten kör jag min gräsklippare på [b]:-D[/b]

Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.