Bilkonsult Tappen

3 inlägg 0 nya
Hedvig
Bilkonsult Tappen

På [url=http://www.bilkonsulttappen.se/][u][color=#204060]www.BilkonsultTappen.s... hjälper dom till att sälja eller köpa bil till Kanonpris!

det var väldigt bekvämt att låta [url=http://www.bilkonsulttappen.se/][u][color=#204060]www.bilkonsulttappen.s... köpa en bil åt mig.

När jag skulle köpa en ny bil hos Vehobil här i Stockholm, fick Bilkonsult Tappen uppdraget att hjälpa mig med bilaffären. Jag fick jag bara betala 330 000 kr vilket var 35 000 kr lägre än vad jag själv hade fått den för.
Dessutom förhandlade Tappen till en uppsättning vinterdäck med aluminiumfälgar som skulle kosta ca 15000 kr. Detta kallar jag för en toppenaffär !! Tack Tappen

Tack vare fantastiska tjänsten som Bilkonsult Tappen erbjuder fick jag mer bil för pengarna än jag förväntade mig.
Jag kan verkligen rekommendera Er att ge [url=http://www.bilkonsulttappen.se/][u][color=#204060]www.BilkonsultTappen.s... en chans nästa gång ni köpa eller sälja bil, ni kommer att bli nöjda.

Jag kommer att använda mig av Bilkonsult Tappen i alla mina framtida bilaffärer och kan därmed varmt rekommendera hans tjänst. Tack!"

Hedvig

Shogun
Bild för Shogun
Bild för Shogun

Detta ser ju faktiskt ut som en förklädd annons för nämnda firma, så upplever jag det.

pa_forsgren

Håller med dig Shogun!
Dessutom tycker jag det är att koka soppa på en spik.

Jag har köpt 4 nya bilar de sista 10 åren. Alla ungefär med den där procentuella rabatten. Jag är knappast ensam om det...

[Edited on 2008-08-09]

McTar

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.