Allmännyttig information

11 inlägg 0 nya
Allmännyttig information

För att få information, om vad som pågår bakom kulisserna, klicka på följande internetadresser; [url=http://www.politiken.biz]www.politiken.biz[/url] eller [url=http://www.nyapolitiken.biz]www.nyapolitiken.biz[/url]

Vilken information? Det här är ju bara en amatörsida fylld med konspirationsteorier.
[Edited on 2010-07-08]

Volvo RWD

Jag får hoppas, att vi inte lever i före detta Sovjetunionen, där stora delar av befolkningen med konspirationsteser, tystades med tortyr och dödsstraff.

[Edited on 2010-07-14]

Nej, helt riktigt, vi ska vara rädda om våra konspirationsteorier och givetvis även om våra förutfattade meningar, de är ju naturligtvis de enda som är helt riktiga!

Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre

Med närmare eftertanke, lever vi svenskar redan i den före detta kommunistdiktaturen Sovjetunionen, men i en ny och annan skepnad, det vill säga diktaturen EU, som är ett andra Sovjetunionen.

[Edited on 2010-07-16]

Jes (ej verifierad)

Sök hjälp !!
[Edited on 2010-07-14]

Jes (ej verifierad)

Du är allt en lustig figur plusminus.Vart vill du komma mer än att trötta ut folk?

Volvo RWD

Det var väldigt vad dessa herrar ser trötta- och bekymrade ut. Men det har jag förståelse för, när vi svenskar och Sverige är medlemmar i EU-diktaturen.

Okunnighet och avsaknad av analysförmåga är farligt! Där finns orsaken när mobben sliter fången ur fängelset och hänger honom i närmaste träd, när hejarklacken spårar ur och det som borde vara en folkfest övergår till rått massvåld, när Plusminus upphöjer den otroligt flitiga, högerextremistiska skribenten Yrsa Häggström till en allvetande gud som sitter inne med alla svar.
För fan, Plusminus, lär dig lite om källforskning och gå inte på alla vidrigheter som din näsa råkar doppas i!

Roy J

Roy J

Kom ihåg!
"Ju djupare man gräver, desto mindre gillar man, det man finner".

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.