Bara en nyckel till Mondeo

2 inlägg 0 nya
Gäst (ej verifierad)
Bara en nyckel till Mondeo

Jag har införskaffat mig en ny Mondeo (hämtade den i måndags 1/10) som jag är väldigt nöjd med. Den är skön att köra, är snygg att titta på och väldigt rymlig. Jag är helt enkelt väldigt nöjd.

MEN, hur i hela friden har Ford tänkt när man endast får med EN (1) nyckel med fjärrkontroll???? Dessutom kan man inte stänga av larmet med extranyckeln utan en hel massa krångel med tändningen.

Om jag köper en bil för 300 000 kr borde det väl ingå två riktiga nycklar??? Är inte det rimligt? Rent praktiskt i ett hem med två personer som använder samma bil är det ju omöjligt att alltid komma ihåg att lämna den rätta nyckeln hemma. Hur i hela friden har man tänkt??

Vänligen men frustrerad

Dennis Hansen

Henke

Ford har tänkt att en person ska använda bilen, skäll lite på din säljare för att han inte upplyst dig om att det är så. Du kan nog få extranyckeln betald om du går på honom lite.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.