Bild
Nästa artikel

Vart tog värmen vägen, Ford?!

Förra veckan tog jag bilen en sväng till Karlstad, 30 mil västerut. Det var som att åka från en klimatzon till en annan.


I Stockholm var det helt snöfritt och plusgrader men bara någon mil västerut på E18 låg åkrarna vita och Västerås tio mil bort hade rejäla snöröjningshögar i alla kvarter. I Karlstad var dessutom tio minus på torsdagsmorgonen. Full vinter med andra ord.


Det kändes om inte annat när jag satte mig i bilen och försökte få lite kupévärme. Ford har ännu inte lyckats uppdatera värmepaketet i Fiestan och det blev till att sitta med handskarna på tills jag närmade mig Stockholm igen och utetemperaturen steg.


I dag verkar det som om vintern också kommer till Stockholm. Det yr snö i luften och är 5-10 minusgrader. Ingen extrem kyla på något sätt men just därför borde det verkligen gå att få varmt i en helt ny bil, även om den råkar ha dieselmotor.


 

Taggar:

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.