Bild
Nästa artikel

Välkommen, Niklas!

Vi har fått en ny medarbetare på Vi Bilägares redaktion. Inte nog med det, det är min tjänst som redaktionschef som han tar över.


Niklas Carle är namnet och för er som gillar motorcyklar är Niklas ett välbekant namn sedan tiden som redaktionschef på Bike. Därefter har han under ett par år varit chefredaktör på Automobil och sedan den 1 september är han alltså motor på Vi Bilägare.


För egen del övergår jag till att skriva på heltid i Vi Bilägare förutom att jag tills vidare fortsätter med bloggen.


Kanske blir det också tid över till att träna på en grej som Niklas är en mästare på, nämligen att köra motorcykel på bakhjulet.

Taggar:
Välkommen, Niklas!

Kommentarer

#1
arvid
2010-09-06 13:10

blir det mc i vi bilägare i fortsättningen? hoppas ni håller kvar vid bilarna. mc-åkare som kör på bakhjulet har vi tillräckligt av i trafiken, tänk på dina ögon, håll dig på marken och avlyst bana.

#1
Håkan Bäcklund
2010-09-06 14:47

Vi håller oss till bilar även i fortsättningen. Och när någon av oss kör mc på bakslangen så sker det självklart på avlyst bana.

#1
Niklas Carle
2010-09-06 15:39

Hej Arvid! Håkan syftade på att jag tidigare spenderade mer tid på racerbanan än hemma i köket, vilket ibland ledde till att jag utforskade tynglagarna på ett hjul. Jag har således inga som helst ambitioner att göra landets bästa biltidning till ett motorcykelmagasin, utan kommer att fortsätta i samma eminenta riktning som min föregångare stakat ut.
Vänligen;
Niklas Carle

#1
arvid
2010-09-06 17:22

tackar för svaren, då är jag nöjd.lycka till med tidningen i fortsättningen. det finns naturligtvis hur många åsikter som helst hur en tidning bör vara, personligen hoppas jag att ni (du) fortsätter på den inslagna vägen med biltester, provkörningar,tummen i ögat artiklar osv.

#1
Niklas Carle
2010-09-07 12:36

Tack Arvid. Du kan vara lugn med att du även i fortsättningen kommer att uppskatta Vi Bilagare.
/Niklas

#1
Golf TSI DSG -10
2010-09-07 22:28

Hej! Jag vill passa på att säga att jag läser ViB med glädje hos pappa som prenumererat sedan jag var liten. Min "ringa ålder" (31 år..host host) till trots tycker jag mycket bättre om konsumenttester av vardagsbilar än bantester av värsting-åk. Ljustesten av varje testbil är exempelvis grymt intressant och vinter+semestertestet av varje års Jorderunt-stall tillhör bilårets höjdpunkter :)
Ett önskemål: Fortsätt ha med broms/acc-test på NOLLGRADIG is vid vinterdäckstesten. Ni hade det ifjol och detta är grymt intressant vid jmf av olika dubbfria.
Mvh!

#1
Stefan Larsson
2010-09-09 11:00

Äntligen kan man lungt börja läsa vi bilägare igen :) Med Niklas vid rodret ser jag fram emot många sköna timmar med näsan i tidningen.
Hälsn RC Kungen :)

#1
Håkan Johansson
2010-09-11 18:33

Varför slutade du på Automobil? Det stod inte ett ord om det i tidningen. Du bara försvann. Och nu är du tillbaka inom OK Förlaget?

#1
NIKLAS CARLE
2010-09-16 14:27

Hej Håkan!
Jag sade tack och hej i ledaren i Automobil 4.2010, där jag även berättade att jag skulle till Vi Bilägare som redaktionschef. Förmodligen missade du det. Tiden med Automobil var underhållande, speciellt med tanke på att vi förändrade tidningens koncept en aning under min tid som chefredaktör. Att styra Vi Bilägare ser jag som en ny utmaning, vilket var vad jag sökte. Det är ju trots allt landets största biltidning - en produkt som är en dröm att jobba med för en redaktör med våra intressen.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.