Bild
Nästa artikel

US Airways - alltid försenat

Hemma igen, även om det hängde på håret. US Airways är alltid minst en timme försenade i starten; det är en lärdom av den här resan till USA. Jag har lyft med dem fyra gånger och förseningarna har fördelat sig så här: 2 timmar, 1 timme, 1,20 timme, 1.30 timme.


Särskilt jobbigt var det när vi skulle hinna med anslutningsflyget till Sverige från Phildadelphia i går. Om allt gått enligt tabell skulle vi haft 1,5 timme på oss att byta plan. Men US Airways kom inte i väg från Chicago förrän en timme och tjugo minuter efter tidtabell.


Det märkliga var att kaptenen inte visste varför vi inte kom i väg.


Som tur var var US Airways som vanligt försenat från Phildelphia till Stockholm. Orsaken var att flygbränslet tagit slut - för leverantören!


Svinkallt på planet och en lindrigt serviceminded personal var droppar som fick bägaren att rinna över och det oterkalleliga beslutet är fattat: jag flyger aldrig mer US Airways. US står för USelt.


Dock mådde jag inte lika illa som två kvinnor i planet på väg från Chicago till Phildadelphia i pår. De var nog flygrädda i vanliga fall; luftgropar gjorde dem panikslagna. Vi lyckades lugna den ena någorlunda genom att hålla henne i handen och tala lugnande med henne; den andra var inte kontaktbar där hon kröp ihop i fosterställning,krampade och hyperventilerade.


Flygpersonalen? Nä, sånt tjafs hade inte dom tid med.


 

Taggar:

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.