Bild
Nästa artikel

Tippa nya långteststallet - vinn Vi Bilägares ryggsäck

"Vilka nya bilar köper vi för teståret 2010? Nja, det är hemligt än så länge men jag utlyser härmed en tävling. Gissa vilka <b>fem bilar</b> det blir."

Bil Sweden har skrivit upp prognosen för vilken nivå nybilsförsäljningen når i år. Plus 10 000 bilar innebär totalt 205 000. Vi Bilägare bidrar som vanligt med fem nybilsköp i november-december när vi byter ut långteststallet.


Vilka nya bilar köper vi för teståret 2010?


Nja, det är hemligt än så länge men jag utlyser härmed en tävling. Gissa vilka fem bilar det blir och mejla ditt svar till mig på hakan.backlund@vibilagare.se.


Flest antal rätt vinner och får den mycket praktiska Vi Bilägare-ryggsäcken på hjul (bilden) i pris. Vid lika antal rätt vinner den som skickat sitt svar först.


Du har gott om tid på dig. Senast den 27 november vill jag ha ditt svar men tänk på att ett snabbt svar ger en fördel.  


I Vi Bilägare nr 16 presenterar vi alla kandidater till titeln Årets Bil. Där får du en rejäl vägledning om vilka nya bilar som är intressantast.Svaret på frågan om vilka fem bilar som bildar vårt nya långteststall 2010 kommer här på webben vecka 49. Vi presenterar en bil om dagen från måndag den 30 november till fredag den 4 december.

Taggar:
Tippa nya långteststallet - vinn Vi Bilägares ryggsäck
Tippa nya långteststallet - vinn Vi Bilägares ryggsäck

Kommentarer

#1
Mats Magnusson
2009-10-26 11:40

BMW X1 , toyota prius, saab 9-5, volvo vcl70
vw passat

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.