Bild
Nästa artikel

Sveriges tramsigaste TV-program

"Sveriges värsta bilförare. Sveriges tramsigaste TV-program."

Sveriges värsta bilförare heter ett TV-program i TV4 som sänds på torsdagskvällar. Som programtiteln antyder så går det hela ut på att utse just Sveriges värsta bilförare.


I juryn sitter en rallyförare, en motorjournalist - och en trafikpolis!


Jag kollade en stund på det senaste programmet på webben. Och kunde direkt konstatera att detta är Sveriges tramsigaste TV-program.

Taggar:

Kommentarer

#1
Janne
2009-02-14 09:32

Håller med. Sånt behöver man inte slösa tid framför TV:n med.
Det räcker med de puckon man ser varje gång man själv är ute med bilen..
Folk som kör sååå ansvarsfullt och såå långsamt för att sekunder senare nästa mosa en fotgängare, de som stannar innan en helt tom rondell och tittar, noga och läänge, mamman som pysslade om sin lilla bebis i hö framsäte och då idkade vänstertrafik på E4 eller...
(det sista såg jag uppifrån en bro över E4)

#1
Saabnisse
2009-02-14 11:56

Vad är det för stollar som ställer upp i det här programmet?
Och varför?
Får de någon slags kick över att vara usla?
Jag begriper ingenting av detta.

#1
Fredrik
2009-02-14 16:01

Jag undrar mest om det är iscensatt. Så otroligt talanglös kan väl ingen vara.

#1
Saabnisse
2009-02-14 17:33

Du har säkert rätt Fredrik, det här är fejk från början till slut.
Ytterligare ett exempel på riktigt dålig TV.

#1
Rubenfan
2009-02-16 15:21

Och hur KUNDE DU ställa upp på den här dyngan, Ruben? Du som är en klok människa. Och inte så lite underhållande heller. Egentligen.

#1
Paul
2009-02-16 17:53

Ja, det är verkligen frågan! Att publicitetskåta journalister håller sig framme och ställer upp på vad som helst är en sak men en erfaren polis?! Ut och jaga HIV-mannen i stället.

#1
Roy
2009-02-18 17:17

Någon i bekantskapskretsen som bara sett en eller anan trailer, har bestämt sig för att de medverkande överdriver bara för att få vara med.
Jag har sett alla avsnitt och är övertygad om att de medverkande faktiskt är just såna som de verkar vara. Och det är skrämmande! Jag känner flera som undviker programmet eftesom de vet med sig att de bra skulle bli förbannade. Och det kan man onekligen bli. Inte minst över Adam Alsing som med ironiserande tonfall förmedlar att det här minsann är rolig underhållning.
Det mest skrämmande är att det rimligen finns ännu fler vansinnesförare av samma kaliber som dem i programmet. Hur i herrans namn har de kunnat få körkort?!
Trafikskolorna borde få ha rätten att skicka elever till psykolog för utvärdering. Det är ingen självskriven rättighet att ha körkort.
Som utbildare har jag själv alltid jobbat med attityder - både mina egna och andras. Det är grunden för allt annat.
De här förarnas attityder borde ha hindrat dem från att ta körkort - eller, om möjligt, ha bearbetats.

Janne raljerar över de trafikanter som tror sig om att vara ansvarsfulla bara för att de tar det väldigt lugnt. Man kanske ska vara glad för att de trots allt tar det just väldigt lugnt.
Hur Paul lyckas koppla ihop HIV-mannen med trafiksäkerhetsarbete är svårt att förstå.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.