Bild
Nästa artikel

Största möjliga tystnad i Toyota Avensis

Marianne Sterner håller på med en mycket intressant testduell till Vi Bilägare nr 3: Årets bil Opel Insignia mot Toyota Avensis. Jag kommer just in efter att ha varit med ute och hjälpt till med fotograferingen. Fotograf Håkan Flank behövde, som bilden ovan visar, stöd den här gången.


Jag körde Toyotan och en sak utmärkte denna bil alldeles särskilt, nämligen ljudkomforten. Den börjar faktiskt närma sig Lexus-klass. Så tyst går den även på utfarterna till Stockholm som förmodligen har Sveriges mest uppruggade och bullriga asfalt.

Taggar:
Största möjliga tystnad i Toyota Avensis

Kommentarer

#1
Johan
2009-01-21 19:31

Det låter bra det..Och den är snygg oxå riktigt snygg..Kanske blir en sådan som nästa bil.

#1
chi
2009-01-22 18:30

nää..Opel Insignia ä snyggare!

#1
Fredrik
2009-02-15 10:53

Intressant. När jag provkörde Avensis tyckte jag den bullrade något alldeles förfärligt från framhjulen...

#1
pg
2009-02-16 21:09

Tyvärr Avensis, Insignian KÄNNS mera välbyggd. Motorerna hos Opel och Saab är helt överlägsna, i vart fall Bensinturbovarianterna. Även Dieslarna hos GM går som skållade troll, i vart fall 160 hk modellerna. Opels antisladd och slirsystem är helt överlägset, liksom Saabs.
Jag har tidigare aha-upplevelser i mitt liv. Den första var Saab Turbo på 70 talet, nr 2 var Audi Quatro, nr var Vectra 280 OPC. Nr 4 Insignia 4WD, . Kandske var det den som smittade av sig till andra Insigniamodeller jag provkört.
Toyotan var ingen aha upplevelse tyvärr, nej långt ifrån!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.