Bild
Nästa artikel

Släpande underhållning i Sandviken

Vi tog oss till bilarna och vi tog oss hem i fredags, trots bitvis glashala vägar. Några noteringar:


Den kyla som vi saknade i Kall hela veckan fanns två mil bort, nere i Järpen där det var minus 8 när vi passerade på väg hem. Nog är det väl själva f-n..!


Ljudprov utanför Lassekrogen där vi tänkte lunch men julbord kändes bara inte rätt så det fick vara. Vi åkte vidare till Gästis i Färlila. Vad serveras? Jultallrik. Det blev till att vända i dörren.


Järvsöbaden nästa och sällan har val uttrycket "den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge" känts mera på sin plats. Fantastisk kalops bland mycket, mycket annat gott på buffébordet.


Sluttankning på OKQ8 i Sandviken där en sandvikenbo bjöd på lite extra underhållning i rondellen intill. Hans ena släpvagnshjul gick på fälgen, vilket gjorde att han verkligen inte passerade obemärkt. Själv märkte han ingenting eller också struntade han i det för att snabbt få hem julgranarna på släpet.


 

Taggar:

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.