Bild
Nästa artikel

Se upp i Stockholm!

Nollgradigt i Stockholm i dag, vilket innebär skitig snö, slask och modd. Men inte nog med det - det är förenat med livsfara att ta en promenad.

Blidvädret får till följd att de vackra istappar som hänger ner från alltför många hustak, riskerar att lossna och störta ner mot trottoaren som dödande spjut.

Så, om ni undrar varför stockholmare ser ut att ha nackspärr så vet ni varför - de ser upp!
Taggar:

Kommentarer

#1
Keyo
2010-02-06 19:23

Politiker Lever inte på vår planet!

#1
Keyo
2010-02-06 20:04

Politiker Lever inte på vår planet! Att salta bort snön?
Det är så underligt att det går bra att köra i norr där det oftast är kallare än-7 grader och då kan dom inte salta vägarna då det blir till is.
Är vi stockholmare så dåliga på att köra bil?om så bör vi inte köra bil! Va e detta för land? Dubbdäcksförbud,snön får inte tippas i havet därför stora vallar vid korsningar(LIVSFARLIGT)!
Hur mycket skit ska vi ta från dem som bestämmer?
Har ruttnat för länge sedan! Politiker som bara kan snacka med sina glapp käftar, och vi små ska lyda lagen dom skrivit. Titta på 1 stort exempel M.Sahlin! Hon har ju spenderat VÅRA pengar fult men ändå så är hon kvar! VAKNA!Är vi så fega att vi inte kan säga ifrån? Nä de menar på att BIL=Lyxvara och den ska beskattas medan dom har chaufförer åker limousiner. DET ÄR DAGS ATT SÄGA IFRÅN!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.