Bild
Nästa artikel

Salesmans bullshit

"Stockholms Bilsalong har nog satt sin sista potatis och det som Jonsson och Andersson ägnar sig åt är vad som brukar kallas 'salesmans bullshit'."
Stockholms Bilsalong 2009 ställer in. Orsaken är att många stora märken hoppat av. Mercedes, BMW, Toyota, Volvo... Det är för dyrt och ger för lite i utbyte.


Arrangörerna säger att Bilsalongen kommer tillbaka 2010 eller 2011. Tillåt mig tvivla.


Sen hjälper det inte att Saab och Volvo intygar att Stockholms Bilsalong är en "viktig manifestation för svensk bilindustri" och "en fantastisk möjlighet" (Saabs VD Jan Åke Jonsson) - "spelar en viktig roll för att förstärka köpintresset" och "kommer därför även fortsättningsvis ha mycket hög prioritet" (Volvo PV:s VD Thomas Andersson).


Stockholms Bilsalong har nog satt sin sista potatis och det som Jonsson och Andersson ägnar sig åt är vad som brukar kallas "salesmans bullshit".


 


 


 

Taggar:

Kommentarer

#1
Janne Långben
2008-10-30 13:02

Bilsalonger i en eller annan form kommer att finnas så länge som bilar är ett stort intresse, men inte i nuvarande form. För stort och för dyrt i relation till utfall.
Med bilhus och "bilkvarter" a la Stockholm Bredäng med all bilar inom räckhåll och Holmbergs i Jönköping har vi kanske ersättningen för konsumenterna åtminstone?

#1
Roland
2008-10-30 22:24

Låt bilhandlarna ta hand om utställningen och flytta den till Göteborg.

#1
AB
2008-10-31 14:16

Bilsalonger är kul, spännande, intressanta och lärorika!
Vill absolut ha salongen tillbaka - jättekul att tillsammans med någon likasinnad kompis kika på förhoppningsvis nya modeller.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.