Bild
Nästa artikel

Saab-affären svajar fortfarande

"Bara en sån sak tyder väl på att hela konstruktionen inte är seriös.",

Åter på jobbet en dag försenad. Två fantastiska veckor längst i norr utan TV, tidningar och bara lite, lite internet.


Jag verkar inte ha missat så mycket. Saab/Koenigsegg-affären svajar fortfarande i takt med nya rykten hit och dit. En av finansiärerna verkar till exempel ha tagit illa vid sig av att medie-intresset är så stort och kanske hoppar av.


Bara en sån sak tyder väl på att hela konstruktionen inte är seriös.


 


.

Taggar:

Kommentarer

#1
pg
2009-08-11 14:13

Ingen rök utan eld. Från olika håll lanseras uppgifter om denna affär.
Det verkar som Opelaffären sker öppnare än den här. kanske är det slutenheten och hemlighållandet hos Saab som spär på de negativa tongångarna?

#1
Hasse
2009-08-11 20:16

Saab affären har aldrig i denna konstellation känts seriös. För Koenigseggs verksamhet har inte känts seriös med många rättstvister. Mitt tips är ändå att det här går hem men frågan är hur mycket ägarna ska satsa av eget kapital...Mer än aktiekapitalet eller ?? Och om max två år är SAAB på tapeten igen för bidrag och hjälp, Det är helt klart så,

#1
Nils
2009-08-11 23:23

Nu börjar SAAB affären kännas mer och mer oseriös. Är man ute efter det ev kommande stora lånet? Vill man bara satsa med lånade pengar? Har man inget eget kapital att satsa? Frågorna är många och svaren...uteblir? Hela affären verkar konstig...

#1
Saabnisse
2009-08-12 21:35

Jag har aldrig riktigt trott på den här affären som seriös.
Men vad vet vi?
Och vad vet GM?
För GMs del är det nog viktigt att Saab överlever eftersom de tydligen sitter på mycket av tekniken bakom GMs Volt och Opels Ampera.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.