Bild
Nästa artikel

Så klarar testbilarna semesterresan

"Efter fem dagars test och drygt 200 mil i både Sverige och Danmark, på bana, på landsväg, motorvägar, i stadstrafik så har vi samlat ihop massor med testfakta"

Saabnisse tycker att jag slår in öppna dörrar när jag berättar i bloggen att våra mätningar från semesterbilstestet förra veckan visar att Volvo XC60 är tystast och Ford Fiesta är bullrigast i långteststallet. (Se bloggpost "Baksätet är bullrigast".)


Nu ger testet, som publiceras i Vi Bilägare nr 9, mer än så. Vi talar om exakt hur mycket som respektive testbil bullrar.


Efter fem dagars test och drygt 200 mil i både Sverige och Danmark, på bana, på landsväg, motorvägar, i stadstrafik så har vi samlat ihop massor med testfakta och intryck om hur bilarna fungerar på semesterresan. Bromsar, omkörningsacceleration, lastutrymme, undanmanöverprov, komfort, buller, funktionalitet, detaljbrister, bränsleförbrukning, med mera, med mera.


Dessutom tipsar vi om sevärdheter längs vägen, var man bor bra och äter gott. För att inte tala om fotograf Per Hammarsjös fantastiska bilder (se smakprov ovan)!


Allt det där kommer i Vi Bilägare nr 9 som finns i kioskerna den 17 juni. Som prenumerant har du den i brevlådan senast den 11 juni.


 

Taggar:
Så klarar testbilarna semesterresan

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.