Bild
Nästa artikel

Perfekt temperatur för stolsvärmetest

Minus fem grader i Ljusnedal i morse. Perfekt temperatur för stolsvärmetest. Det är nu strax avklarat, med hjälp av Marianne Sterners och Micke Schultz välkalibrerade bakar, och sen drar vi över Flatruet till Ljungdalen för att reka fotomiljöer.

Fotograf Hammarsjö kommer hit i kväll i stort sett direkt från en semestervecka på Kap Verde. Det blir en omställning som heter duga när han ska börja plåta i morgon.

Det ska bli betydligt kallare på onsdag och torsdag, neråt 15-20 minus.

Taggar:
Perfekt temperatur för stolsvärmetest

Kommentarer

#1
Konservator
2009-12-16 21:28

Det absolut viktigaste testmomentet:
Kör ned ett benigt knä i förarstolens sits, som för att utifrån bilen sträcka er efter något på passagerarsidan. Upprepa. Hur länge håller värmeelementet?
Det näst viktigaste:
Hur mycket kostar ett nytt värmeelement?

#1
pg
2009-12-18 14:57

På Europeiska bilar är det inga problem, men däremot har hustruns Mazdas värmetrådar gått av. Detta på de 3 bilar hon haft. Märk då att det är barn som ställt sig på framstolarna för att klättra över till baksätet. Jag har inte aarit med om att våra andra bilar haft dessa problem.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.