Bild
Nästa artikel

Odells dementi övertygar inte

Hur blir det med Volvo-chefen Stephen Odell - stannar han eller går han?


Tja, hans "dementi" i går ger jag i alla fall inte mycket för. Det Odell dementerar är att det skulle finnas ett beslut om att han ska sluta.


"Låt mig göra det klart, det finns inga sådana beslut fattade", säger han. Observera att han inte säger: "Låt mig göra det klart, jag ska inte sluta".


Alltså ska han sluta, inget snack om den saken. Och det är väl inte hela världen, chefer kommer och chefer går, även om just Odell verkar ha en stark ställning bland de Volvo-anställda.


Det som gör Odells avgång extra het är förstås att man kan koppla den direkt till att Volvo byter ägare. Och i det sammanhanget vill nog både säljare och köpare ligga lågt innan affären är i hamn. Därför denna "dementi".

Taggar:

Kommentarer

#1
Roy
2009-10-09 17:38

Tja, det ligger väl någonting i resonemanget. Jag reagerade också på den valda formuleringen - men anser inte att det är så mycket att skriva om...

#1
Tobbe
2009-10-09 18:11

Odell sitter med stor säkerhet kvar fram till att Volvo inte längre ägs av Ford. När det är klart med nya ägare till Volvo vet nog ingen idag, inte ens Håkan Bäcklund eller någon av hans kollegor i andra tidningar. Tröttsamt med alla dessa journalister som vet ALLT när dom i själva verket inte vet någonting!
Odell har alltid varit anställd av Ford. Om han ätergår till Ford efter försäljning är inte det speciellt märkligt!

#1
Pär G
2009-10-11 09:33

Detta är ju faktiskt något verkligt att ta fasta på. Tidiagare vardet spekulationer utan faktabas, nu är det klart mera intressant. Och formuleringen betyder att han skall avgå. Helt rätt, roligt med kineser dom är framtidens bilbyggare inte dronterna från väster.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.