Bild
Nästa artikel

Nu tar jag helg med en BMW

Det är uppenbarligen inte lätt för en del att skilja på personligt tyckande i bloggar och vad som är faktiska nyheter.


Fråga mig, jag vet.


För ett par dagar sen skrev jag att TROR att Saab-chefen Jan-Åke Jonsson kommer att sluta inom en relativt snar framtid. Jag VILL INTE att han ska sluta, jag TROR INTE att han får sparken. Jag TYCKER att han har gjort en fantastisk insats för att Saab ska få en andra chans. Men jag TROR att han är rätt så trött efter ett fruktansvärt pressande år och UNDRAR om han orkar satsa vidare.


Lika fullt får jag en mängd oförskämda kommentarer om vilken knäppskalle jag är som vill focka Jonsson. Alla är naturligtvis anonyma och förtjänar därmed varken respekt eller att bli tagna på allvar.


Men, lite tröttsamt är det.


Det här är ju inget nytt; nätet översvämmas av anonyma fegisar som inte vågar stå öppet för sina åsikter och som därför slänger ur sig vad som helst.


Men, lite tröttsamt är det.


Jag välkomnar verkligen andra åsikter än mina egna eftersom jag inte på något sätt betraktar mig som allvetande. Men det vore rätt trevligt om vi kunde hyfsa till debattnivån. 


Nu tar jag helgledigt och gör det i sällskap med en BMW 525i. DET ska bli trevligt!

Taggar:

Kommentarer

#1
jarl
2010-03-05 17:12

Varför skulle han sluta nu för? Han är fräschare än någonsin. Jag tror att det lättare att ladda om när den här kampen om att hitta en köpare nu är över.
Nu börjar det roliga.

#1
Jarl
2010-03-05 17:14

Men känns det inte lite Blondinbella-fjortisaktigt att BLANDA stora och SMÅ bokstäver när man skriver?

#1
Rattmuff
2010-03-05 17:23

Uppenbarligen ganska vanligt att folk är märkestrogna, att folk gillar det fabrikatet man är van vid, kanske sedan många år, ja kanske en liten mansålder.
Tydligen inte helt ovanligt att en del har blivit fanatisk lojala och i det närmaste avgudar sin bil ... och därmed "sitt fabrikat".
Det upplevs genom att man hudflängs, bokstavligt talat om man har en avvikande uppfattning gällande en viss modell eller fabrikat ... som denne/dessa fanatiker tydligen betraktar som familjemedlemmar, eller något sådant.
Själv kan jag tycka det kan vara lite kul att provocera ... men i ett längre meningsutbyte är saklighet önskvärd.
Med hyfsat torra vägar just nu är det absolut, med en gnutta avund jag önskar en trevlig helg med ditt sällskap ... som säkerligen kan framkalla lite vårkänsla.

#1
Roland
2010-03-06 10:34

DET är du värd att få köra en helg. Jag skulle också önska få lov att köra olika bilar hela tiden. En härlig känsla utan att dyrt få betala kalaset. Som vanlig privatbilist kan man inte byta bil så ofta. Mitt mål är att få äga olika sorters bil varje gång jag byter. Jag känner folk som i 40 år alltid köpt samma bilmärke. Tänk att behöva dö nyfiken. Jag byter hellre bilmärke än fru vilket annars är ganska populärt.
Till Bagdad-Bob. Ja, Jonsson är en hedersman i all sin framtoning. Men hade jag varit i hans skor så hade jag tyckt att mitt uppdrag nu är slutfört och att med heder kunna byta till ett annat intressant uppdrag.
I övrigt så talar/skriver folk som de har förstånd, så enkelt brukar det vara.
Ta det lugnt med den härliga BMW känslan och bakhjulsdriften.

#1
Rattmuff
2010-03-06 10:59

"JARL SA...
Men känns det inte lite Blondinbella-fjortisaktigt att BLANDA stora och SMÅ bokstäver när man skriver?
05 MARS 2010 KL 16:14"
Har tydligen avsedd effekt !!

#1
glidare
2010-03-06 11:23

Du vet väl vad Lapidus kallas BMW i boken Snabba cash. Kokainsläde! När man sålt tillräckligt,skaffat sig det breda guldhalsbandet, stoppat en femhundring i näven på vakten för att komma in på Stureplan då är det dags att infria nästa mål - spana in en kokainsläde som man pröjsar kontant. Kanske du ska ta Polon i helgen, Bäcklund.

#1
Rattmuff
2010-03-06 17:42

Glidare;
.
.
TRAMS !

#1
Håkan
2010-03-06 21:15

Förstår att glidare är mycket avundsjuk på de som åker BMW!!

#1
Seken
2010-03-06 23:20

Jar TROR han får sparken. Och jag TYCKER INTE han har gjort ett fantastiskt jobb. Ifall han på något sätt är ansvarig för att låtit SAAB lura in sig på Etanolspåret, och ifall han är inblandad i att SAAB sedan några år har den mest ålderdomliga modellparken i sitt segment. Och, hur är det med hållbarheten hos 2000-talets SAAB:ar? Finns där stora brister, och det har jag anledning att tro, så har chefen ansvar.

#1
marre
2010-03-07 15:14

det sämsta vi bilägare har börjat med var när ni börja blogga, allt skit som inte har med bilar att göra skrivs här, börjar likna en bilaga till aftonbladet eller om ni så vill expressen,, *L*

#1
Paul
2010-03-12 18:38

Det var värst vad du är självkritisk, Marre.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.