Bild
Nästa artikel

Max i Sundsvall är långsammast

Max hamburgerkedja har 67 restauranger. Jag har besökt 26 av dem. Behöver jag säga att jag tycker att hamburgare kan vara otroligt gott ibland när man är ute och åker bil. Och godast är Max burgare. Tvåa kommer Burger King och sen kommer ingenting och sen kommer ingenting och sen kommer ingenting...och sen kommer MacDonald´s och lägger sig dösist.


På väg från Stockholm till Kiruna i dag (jag övernattar i Skellefteå) gjort jag ännu en gång ett stopp på Max i Sundsvall. Och kunde konstatera att denna restaurang håller ställningarna som Sveriges långsammaste Max-restaurang.


Vad gör dom för fel i Sundsvall? Vet inte, personalen gnetar på men det går så sakta, så sakta att man ruttnar i det usla kösystemet.


Det börjar bli dags för Max själv, herr Bergfors, att kolla läget i Sundsvall. Vi talar ju för fanken om snabbmat!

Taggar:

Kommentarer

#1
Jonas Råman
2008-10-23 20:02

Sedan tycker jag faktiskt att Max i Sundsvall håller den sämsta kvalitén på maten av de, förhållandevis, få Max-ställen jag besökt.
Största plusset är ju dock dess läge i Sundsvall. Där är det svårt att klaga.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.