Bild
Nästa artikel

Larmet går - bort med Ecclestone!

När man hör att Bernie Ecclestones namn finns med i spekulationerna om ny ägare till Saab så inser man att rena cirkusen har utbrutit. Alla larmklockor borde omedelbart tjuta så fort den mannen närmar sig någon form av inflytande i vilket sammanhang som helst.


Jan Nygren, tidigare statsråd, och den svenska grupp han representerar tillsammans med bland andra Håkan Samuelsson då?


Tja, det förvånar att både Nygren och Samuelsson dykter upp i sista minuten. Men båda har onekligen en seriös bakgrund. Särskilt Samuelsson kan dessutom lägga till en solid kunskap om fordonstillverkning.


GM verkar inte vilja veta av Spyker så därför tror jag att halmstrået består av Nygren och Samuelssons svenska grupp.

Taggar:

Kommentarer

#1
Saabnisse
2010-01-08 19:34

Jag förstår inte din avoga inställning till Bernie Ecclestone.
Jag kan inte säga att det är en av mina favoriter men han har faktiskt sett till att F1 är vad det är idag.
På gott och ont!
Men det är!
Vilket är huvudsaken.
Han lyckas faktiskt med det mesta han föresätter sig och fixar han Saab är det väl inte fel?

#1
*SAAB*
2010-01-08 20:19

Håller med SAABNISSE. F1 lever trots att biltillverkarna faller ifrån en efter en.
Visst, Bernie har inte blivit multimiljadär genom att vara snäll men kan det bli sämre än att GM lägger ner SAAB? Vill Bernie (eller nå´n annan med resusrser) försöka driva SAAB så välkomna!

#1
Pär G
2010-01-08 21:57

Bernie är knappast första pajasen i denna cirkus. Inledningen sköttes av chrille och senast var det visst en flygande cirkus, menar holländare...

#1
Saabnisse
2010-01-09 00:06

Kan det vara så att Bernies intresse i Saab grundar sig på att vi ska få turbomotorer i F1 igen istället för sugpropparna?

#1
Sonett
2010-01-11 13:37

Håller helt med Saabnisse. Varifrån kommer denna inställning mot Bernie E's möjligheter med Saab? Han är kanske en tuff general med en del "egna" idéer. Men han är bevisligen en person som har sett till att F1 överlevt alla kriser samt byggt upp en privat jätteförmögenhet. Det fixar man inte om man är tappad bakom en vagn. Att då tala om att "alla larmklockor borde omedelbart tjuta" är ganska patetiskt.

#1
Håkan Bäcklund
2010-01-11 15:07

Bernie Ecclestone har åstadkommit saker, visst. Men han har "gått över lik" på vägen. En av hans idoler var Adolf Hitler som enligt Ecclestone "fick saker gjorda". Say no more.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.