Bild
Nästa artikel

Hör här: detta är en blogg!

På förekommen anledning vill jag härmed påminna om att detta är en blogg. Det innebär att åsikterna som framförs är mina personliga och inte alls behöver stämma överens med tidningen Vi Bilägares officiella ståndpunkter i olika frågor.


Det är alltså ingen "ledare*", vilket många som skriver kommentarer verkar tro. Om jag skriver att jag inte litar riktigt på Victor Muller, att jag tycker att Ford S-Max är en djäkligt bra bil, att jag tycker att cyklister struntar i trafikregler, att jag ibland gillar att köra fort, att jag avskyr bilförare som håller för korta avstånd... så är det mina egna tankar.


Jag har en god vän som ofta gör ett tillägg när han uttalat sin mening: "...men det här är bara min personliga åsikt".


Jag har alltid tyckt att det varit en fullständigt onödig markering. Fel av mig.

Taggar:

Kommentarer

#1
Janne i Stuna
2010-02-02 16:44

Självklart borde varje läsande förstå att åsikter är ett tyckande som avsändaren står för och är vanligtvis enkelt att skilja från fakta relaterade klargörande. Dock skall man vara medveten om att det finns begränsningar hos läskunniga. Som det står på instruktionen till vår nya äggkokare: "Denna apparat är inte avsedd att användas av personer med begränsad fysisk, sensorisk eller psykisk förmåga, " Här pratar vi inte om en BMW med datorer och 136 elmotorer utan om en äggkokare. Inte så konstigt det blir fel ibland...

#1
Saabnisse
2010-02-02 18:59

Du har ju helt rätt och jag ber verkligen om ursäkt när jag hängt ut ViB i mina kommentarer när det i själva verket är du som jag skulle ha hackat på.
Det borde jag ha förstått, men är man lite korkad blir det lätt så.
Ursäkta än en gång.

#1
Sigge
2010-02-02 19:24

Intressant...när vi är många som har åsikter om en tveksam artikel om Saab och Maud Olofson då rycker du ut till försvar och dömer ut läsarnas kommentarer som "trams".
Men själv tål du inte kritik kring ditt eget "trams"?
Underligt...varför skriva en blogg om man inte vill ha reaktioner. Kanske du ska skriva dagbok istället?

#1
Hasse
2010-02-02 22:46

Men det är ju en blogg. Håkans högst egna åsikter. Precis som SaabNisse och Sigges åsikter. Och mitt eget tyckande. Förstår ni det eller är ni förblindade av ert eget tyckande och därmed kan ni inte tillåta andras tyckande...

#1
tage
2010-02-02 23:43

Uppstår väl lite onödig förslitning på startmotor,batteri, etc.

#1
Roy
2010-02-04 17:32

Sigge, du skjuter över målet!
Bloggare Bäcklund gnäller inte över att du gnäller, utan klarlägger att du riktar gnället år fel håll. Det är Håkan Bäcklund du ska gnälla på, inte Vi Bilägare.
Sen kan man alltid diskutera hur långt de personliga åsikterna hos medarbetarna får skilja sig från tidningens officiella linje.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.