Bild
Nästa artikel

Halv styrka hela veckan

Måndag morgon och det är folktomt på redaktionen. Halva styrkan är borta större delen av veckan. Genévesalongen drar igång i morgon med två pressdagar och vi har testchefen Marianne Sterner och webbredaktören Ola Andersson på plats.

Höstens vinterdäckstest görs i Ivalo i finska Lappland den här veckan. Erik Rönnblom och Nisse Frendin startade bilresan dit redan i lördags och har börjat skruva däck nu på morgonen. Fotograf Per Hammarsjö ansluter med flyg i kväll.

De verkar få hyggligt väder; det är minus åtta i Ivalo just nu och det ska hålla sig på minussidan hela veckan enligt www.yr.no. (Norsk vädersajt som rekommenderas starkt, väderprognoser för sju miljoner orter och de stämmer bra).

Tommy Wahlström har samlat ihop ett gäng småbilar för jämförtest den här veckan till Allt om Miljöbilen som utkommer om en månad.

Bosse Wennerberg slutligen är långledig och pustar ut efter att ha färdigställt Begköpguiden 2009 som ligger ute nu.

Taggar:

Kommentarer

#1
Mikz
2010-02-20 15:50

Jag hittade Begköpguiden 2008 i VIBs Webbshop. Det är bra, men vill Ni verkligen sälja upplaga 2008 innan Ni säljer Begköpguiden 2010? Jag kunde nämligen inte hitta 2010 års upplaga på webbshopen. Jag såg erbjudandet i senaste nr av VIB.
mvh
Mikz

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.