Bild
Nästa artikel

Följ med Motorbåten!

Söndagen den 3 oktober lägger Motorbåten ut från Stadsgårdens i Stockholm. Du kan läsa mer om det i nästa nummer av Vi Bilägare (nr 3).


I korthet går det hela ut på att vi chartrat Cinderella (Viking
Line) för att ta med oss våra läsare på en dygnskryssning med
underhållning, seminarier, föreläsningar, utställningar, mat och dryck. Det kostar en liten slant förstås, men inte mycket. (Du kan boka plats redan nu via Viking Line på 08-4524080, kod VIB.)


I eftermiddag gjorde vår projektgrupp från förlaget ett besök ombord på Cinderella.


Säga vad man vill om färjebolagen, men logistik - det kan dom! Cinderella är i trafik 364 dagar om året (den 365:e ligger den vid kaj för personalens julfest). Båten avgår varje dag klockan 18 från Stockholm och är tillbaka dagen efter kl 15.30. På 2,5 timmar ska den göras klar för nästa färd. Städning, bäddning, påfyllning av mat, dryck, varor. Lastning, lossning.


Det där sker alltså varje dag, året runt. Obegripligt att det fungerar.


 

Taggar:

Kommentarer

#1
Conny Karlsson
2010-02-10 21:53

Hur mycket kostar det? Bra initsiativ av tidningen och kan vara intressant. Vad kommer föreläsningarna, seminarierna att handla om? Något kan ni väl avslöja.

#1
Tommy Wahlström, Vi Bilägare
2010-02-10 22:48

Prislistan börjar på 600 kr per person i C4-hytt. Då ingår buffémiddag med fri dryck samt sjöfrukost.
Vi jobbar för fullt med programmet men jag kan avslöja att vi just bokat Zekes, de där urduktiga killarna från Dansbandskampen, till stora scenen. När det gäller seminarier kommer vi själva naturligtvis att finnas där och berätta om hur vi jobbar. Sedan hoppas vi också få in ett gäng externa föreläsare men ingen är klar ännu. Vi tar tacksamt emot ideér och förslag! Vad och vem vill ni höra?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.