Bild
Nästa artikel

"Fel" åsikt av krönikören

En läsare mejlade och sa upp tidningen sedan han läst krönikören Johan Norbergs avrättning av stadsjeepar (suvar) i nr 12 av vi Bilägare. Johan kallade suvarna "en idiotisk parentes i bilhistorien".


Det är förstås alltid trist att tappa en prenumerant men om det sker av den här orsaken så ser jag inte hur man ska undvika det. Likriktning av åsikter är knappast något att sträva efter och inget som för utvecklingen framåt.


Det är för övrigt verkligen inte bara krönikör Norberg som känner avsmak vid åsynen av en suv. Inställningen till dessa har förändrats radikalt på kort tid. Jag har en bekant som inte kan låta bli att högt utbrista "miljösvin", varje gång han ser en suv. Ungefär som en stämpel.


PS. Johan Norberg får absolut mest uppskattande reaktioner på sina krönikor i Vi Bilägare. Snart kan du läsa dem även på vibilagare.se DS.

Taggar:

Kommentarer

#1
Erik
2008-10-03 15:38

Håller med - vi måste få ha olika åsikter. SUVar är enligt mig också en helt onödig bilsort. Vill du ha utrymme? -Köp en kombi! Vill du ha terrängegenskaper? -Köp en jeep, alt. XC70/Outback/Scout o.s.v.!
Vill du åka säkert? -Köp en större familjebil; tysk, svensk, fransk!

SUV - onödigt och farligt trafikelement.

#1
Evert
2008-10-03 15:52

Erik, vad är en Jeep om inte en SUV?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.