Bild
Nästa artikel

En pinsam planeringsmiss...

Skulle ta ett tidigt morgonplan till Milano i morse för att provköra Skoda Superb Combi och missade planet. Pinsamt.


Jag kom till incheckningsautomaten 25 minuter före avgång. "Ta kontakt med personalen", sa apparaten. Jag gjorde så fick ett hånskratt till svar när jag förklarade situationen. En halvtimme före avgång stängs insläppet. Punkt slut.


Så nära men ändå så långt ifrån.


Bokade om och fick plötsligt väldigt gott om tid.

Taggar:

Kommentarer

#1
Nalle
2009-10-15 13:48

Aj då, tänk om man hade vetat att du var på väg för att testa Superb Combi. Då hade man kanske kunnat mejla och bett dig kolla diverse detaljer som var batteriet finns (tänker på magnetfält), om en vuxen kan sitta någorlunda bekvämt i baksätet mellan två andra, om det finns sidokrockkuddar bak som förpestar(?) tillvaron för barnfamiljer etc. Fast det är kanske inte försent än? Det ska i vilket fall som helst bli intressant att läsa vad du tycker om bilen.

#1
Fredrik Diits, Vi Bilägare
2009-10-15 14:14

Nalle:
Då tycker jag att du, och alla andra, ska hålla utkik efter eftermiddagens direktrapportering där Bäcklund rapporterar direkt från Milano. Jag ska höra med Håkan om detaljerna du frågar om.

#1
Eric
2009-10-15 14:46

När = hur sent man kan checka in beror helt på personalens vilja och serviceanda. I ditt fall =0..
En gång när jag missat att flygbussen slutat gå från Kista->Arlanda så checkade jag in 5min innan planets avgång. Avgång i tid.
(Börje Salming och Ulf Elfving kom fö efter mig..)

#1
Håkan Bäcklund
2009-10-15 21:17

Eric: Visst, du har rätt att det går om viljan finns. Den fanns inte på Arlanda. Men när vi kom till Frankfurt väntade vi 20 minuter i planet på att en av Lufthansas piloter skulle hinna ombord. Han skulle till Milano och ersätta en sjuk kollega. Giltigt skäl, förvisso, men på mig hade dom inte behövt vänta en sekund.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.