Bild
Nästa artikel

Egon är bäst i radion!

Efter 310 mils radiolyssnande på tio dagar är det dags att kora Sveriges bästa radioröst.

Suverän segrare: Egon Malmgren, Ekot.

Malmgrens röst är lugn, trygg, förtroendeingivande och full hörbar hela tiden även på de mest bullriga vintervägarna.

Till dagens radiorookies, hör och lär!

Taggar:

Kommentarer

#1
Anonymous
2010-12-30 12:15

En undring; Varför kan inte radion (SR) justera ljudvolymen så att pratet går fram, utan att vi behöver höja volymen? Musik hörs alltid högre = bra. Skitjobbigt att hela tiden justera upp för att höra pratet mellan låtarna. Gäller i viss mån även hemma, men naturligtvis mer påtagligt i den ngt mer bullriga billyssnarmiljön. Det kan inte bara vara jag som 'lider' med detta. Borde vara enkelt att fixa centralt - gäller f ö naturligtvis alla radiokanaler.

#2
2010-12-30 21:40

Anonymous, jag känner igen problemet från de fordon jag tvingas köra på arbetstid. Och jag tycker ditt förslag till lösning är bra. Men eftersom SR inte är kända för att lyssna på lyssnarråd, så finns en annan lösning. Skaffa dej en Auris eller Avensis eller B-klass eller V70 eller Phanteon, så slipper du störande bakgrundsbuller. (Var det en E-klass du bullrar vägarna fram med? Huvaligen!)

#3
2011-01-06 13:01

Tvetydig rubrik...
Jag tycker inte alls att det är bäst med egon i radion. Det finns ett och annat ego till morgonpratare (morgontjafsare) som bara älskar att höra sin egen röst.
Det är skillnad med Egon.

#4
emellertid
2011-01-12 09:24

Jag skulle vara glad om jag slapp allt tråkigt tjafs pratande i radio och enbart fick höra musik. Kanske en och annan nyhetssändning också
Sky radio är kanon, de sänder ju 5-6 låtar i rad och sen blir det lite kort reklam sen 5-6 nya låtar, väldigt bra kanal för musikälskare

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.