Bild
Nästa artikel

Det är synd om jänkarna...

Senast jag tankade bilen var för ett par dagar sedan på OKQ8 i Solna. Det gick i 50 liter och med ett literpris på 12.39 kr så kostade det 619:50 kronor. Hade jag bott i USA så skulle det ha gått på 299:50 kronor, 320 spänn mindre.


Snittpriset per liter blyfri bensin i USA är för närvarande sex kronor. Mindre än hälften av vad det kostar i Sverige och ändå klagar jänkarna mer än dubbelt så mycket på att det är så dyrt att tanka bilen.


Oj, vad jag tycker synd om dom.

Taggar:

Kommentarer

#1
Christopher Tucker
2008-10-17 00:26

Jag håller med dig om jänkarna. Men jag tycker ännu mera synd om Svenskarna som av någon anledning är tvungna att betala straffskatt för att lämna Stockholms innestad!
De bidrar ju till mindre trängsel och avgaser...eller?
Jänkarna skulle nog aldrig acceptera sådant. - CT.

#1
Micke
2008-10-18 15:10

Man får ju ta med i beräkningen att de "stackars" jänkarna försett sig med stora törstiga vrålåk som drar betydligt mycket mer än den genomsnittlige europeiska bilen så det kanske kostar ungefär lika mycket per mil iaf...nu verkar det ju som om gemeneman i USA börjat tänka om och satsar på snålare bilar vilket ju är trevligt, inte minst för miljön men även deras plånböcker.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.