Bild
Nästa artikel

Dagstidningar duger inte

På torsdag kommer nya numret av Vi Bilägare i brevlådan. Tur det. Vill man läsa om bilar så ska man köpa biltidningar. Det duger inte med vare sig kvällstidningar eller morgontidningar, även om dessa ger ut motorbilagor.


Dagens Nyheter kommer till exempel med den 24-sidiga DN Motor på lördagar. Som trogen DN-läsare och bilintresserad är jag förstås alltid nyfiken på vad den ska innehålla.


I lördags bestod DN Motor av två stora provkörningar av - motorcyklar! Sent i oktober känns väl inte det klockrent precis. Därutöver en rapport från en pressvisning av en nyöppnad bilverkstad, en redovisning av en kundundersökning om bilverkstäder och en underlig artikel om gamla taxibilar. Inte en enda provis av en bil.


För den bilintresserade läsekretsen gav denna motorbilaga ingenting men DN får åtminstone in friska stålar. Av de 24 sidorna är 18,5 annonser.

Taggar:

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.