Bild
Nästa artikel

Bloggen ut på långtest med Peugeot 205

Bloggen ska ut på en ny resa. Den här gången gäller det Stockholm-Paris tur och retur i Vi Biägares 20 år gamla Peugeot 205 Junior. Ett riktigt långtest på 380 mil från Globen till Eiffeltornet och tillbaka.

Starten går i morgon bitti från Stockholm till Trelleborg. Där kör vi ombord på TT-Linefärjan på onsdag kväll och landstiger i Travemünde vid 7.30 på torsdag morgon. Hundra mil senare räknar jag med att nå vändpunkten i Paris sent på torsdag kväll.


Med mig har jag bilmekanikern Ingemar Brandt från Haga Bil & Lack Ã-sterfärneboi som laddat upp med en akutverktygslåda. Det är mest en formsak eftersom jag inte tror att den kommer att behövas.


Du kan följa resan på bloggen och läsa om den i ett större reportage i Vi Bilägare nr 14. 

Taggar:
Bloggen ut på långtest med Peugeot 205
Bloggen ut på långtest med Peugeot 205

Kommentarer

#1
Gustav O
2009-08-19 00:06

Lycka till med parisresan. Jag har åkt på utlandsemester med både helt nya och mer än 15 år gamla bilar och konstaterat att bilens ålder inte är avgörande för om något går sönder. Det är snarare så att riktigt gamla bilar varit driftsäkrast.

#1
Carl
2009-08-19 09:39

Bånn våjasch avek lö dö-sank-sänk (205)!!!!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.