Bild
Nästa artikel

Barcelona kan vara öken

"På väg till Barcelona för att provköra Seat Ibiza ST kombi. Askmolnet har lugnat sig lite så vi kommer i väg."
På väg till Barcelona för att provköra Seat Ibiza ST kombi. Askmolnet har lugnat sig lite så vi kommer i väg, om än tjugo minuter senare, klockan 15.20.

Får verkligen hoppas att vi kommer hem också som planerat på torsdag kväll. Barcelona är en trevlig stad men kan likafullt vara öken om man tvingas stanna där när man har annat för sig hemma.Arlanda Express är ett suveränt sätt att ta sig till och från Arlanda från Stockholm. Det tar 20 minuter och man slipper bekymmer med både bilköer parkering.

Men måste det vara så dyrt? 460 kronor tur och retur; för den summan flyger man fram och åter till London med lågprisbolagen.
Taggar:

Kommentarer

#1
Gösta
2010-05-20 09:33

FRANZ JOFEF: Varför blir du så upprörd? VIB är sedan många år tillbaka en vänsterinriktad tidning, precis som vi läsare vill ha den. Angående prisandet av järnvägen så är det nog partipiskan som talat, vilket är helt OK för min del. VIB, lyssna inte på denna typ av kritik som Franz Josef framför, och tumma aldrig på er socialdemokratiska inriktning. Fast ibland undrar jag om ny bytt block när man läser vissa artiklar som höjer BMW och andra direktörsbilar till skyarna :-)

#1
Jarl
2010-05-20 10:59

Gösta...varför ska en biltidning ha politisk inriktning?

#1
Gösta
2010-05-20 13:32

JARL: För att alla typer av bilintresserade skall ha en tidning som de känner representerar deras intressen. Är man direktör eller politiker vill man troligtvis inte läsa om vettiga ekonomiska mellanklassbilar. Och då är det väl tur att det finns biltidningar med olika politiska inriktningar som även tillvaratar deras intressen. Personligen anser jag att VIB riktar sig till den vanlige hederlige medelbilisten (dvs ofta en socialdemokrat), och det är därför jag uppskattar tidningen. Blir därför lite orolig ibland när VIB börjar inrikta sig på bilmodeller som inte ger medelbilisten något mervärde, utan bara är intressanta för personer med politisk inriktning mot höger.

#1
Jarl
2010-05-20 14:51

Gösta..." till den vanlige hederlige medelbilisten (dvs ofta en socialdemokrat),"...du är en sådan som röstar på sossarna bara för din föräldrar och farföräldrar alltid gjort det. Den politiska kartan har ritats om de sista 30 åren.

#1
Hasse
2010-05-20 17:44

Men snälla...vilket dravel. VIB är en mycket bra, kanske den bästa motortidningen, i Sverige. För alla politiska åskådningar. Och Frasse kanske skulle skippa att läsa VIB - och läsa något mer lättläst som AMS ex vis.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.