Bild
Nästa artikel

7. Enögda möten

Ändrade planer. Det blir övernattning i Lycksele istället för i Umeå. Alla kända hotell i björkarnas stad är fullbelagda i kväll.


Det passar egentligen rätt bra eftersom klockan snart är 18.30 och det har snöat de senaste 15 milen. Man blir rätt trött av att stirra in i snön som slår emot synfältet och inte blir det lättare av att extralysena står fel.


Det är förresten påfallande många enögda bilar på vägarna. Inte för att det är trafik så det stör på den här delen av Inlandsvägen men procentuellt har många bara ett halvljus. Det beror förstås på att glödlampsbyte i moderna bilar är så krångligt att man måste anlita verkstad. En liten skandal att det får vara på det viset.


Just nu är det bensträckare i Arvidsjaur. Enligt GPS:en skulle vi kunna vara framme i Stockholm kl 4.15 på morgonen... Det får nog bli Lapp-Stockholm i stället. 

Taggar:

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.