Bild
Nästa artikel

50 miljoner för Obamas Cadillac

I dag har det varit en sån där dag när man slitit som en hund och ändå, när klockan passerat 16, känner att man har mer än hälften kvar. Kunde jag så skulle jag jobba över men just i kväll går det inte.


Nej, jag ska inte se på Barack Obamas presidentinstallation i TV. (Såg ni förresten hans presidentbil, The Beast, Cadillac One? Den är specialbyggd, troligen i två exemplar. Alla uppgifter om bilen är hemliga men den är helt säkert världens tyngsta, säkraste  och dyraste personbil. Gissningsvis kostar den 50 miljoner styck; jag tar gärna in en rättelse från Secret Service.)


Obama blir bortvald av mig i kväll eftersom grabbarna i Blårock vill spela blues-rock. Det har vi inte gjort sedan i somras så det börjar bli på tiden. Vi siktar på att spela in en skiva med bara billåtar senare i vår. Cadillac är ju given, men vi behöver nio låtar till..?

Taggar:

Kommentarer

#1
Lägerleffe
2009-01-22 19:04

Synd att han inte valde ett annat märke, med tanke på hans nya jobb och bibeln han lade näven på. Den rätta kärran hade naturligtvis varit Lincoln One.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.