Bild
Nästa artikel

17 Toyota Prius på en kilometer!

General Motors finns förstås på plats på bilsalongen i Genéve. Men rapporterna säger att GM:s monter har en klar krisstämpel över sig. Den är kraftigt reducerad i förhållande till hur det brukar se ut.

Det finns de som säger att det är just i svåra tider man ska investera och satsa stenhårt. I GM:s fall är det inget alternativ eftersom det saknas medel att satsa  och därför är det nog klokt att inte skönmåla den dystra verkligheten på bilmässan i Genéve.


Nej, den här gången får amerikanerna överlåta strålkastarljuset och stjärnglansen i Genéve åt helt andra tillverkare. Till exempel såna som tagit upp kampen om lägsta utsläpp av koldioxid. Volvo är med i den matchen och även Saab - båda med snåldieslar.


På tala om miljövänligare bilar gjorde jag en observation i morse som är ett tecken i tiden så gott som något: Det är en kilometers mellan Odenplan och Sveaplan i Stockholm. På den sträckan räknade jag till 17 stycken Toyota Prius.

Taggar:

Kommentarer

#1
S-E S
2009-03-04 12:23

Är det så många Prius man måste skaffa sin för att batterikapaciteten ska räcka till 1 km körning?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.