Bild
Nästa artikel
Biltestarbloggen

Lagen om alltings jävlighet

25 februari 2011

Ibland drabbas man av lagen om alltings jävlighet. Tyvärr händer det ofta när man är ute och testar bilar. Alltid är det nå´t som krånglar. Nu senast blev vi instängda i en automattvätt och kom varken ut eller in. Av någon anledning gick tvätten i totalstrejk när Volkswagen Sharan skulle snyggas till inför en fotografering.

Inte nog med att apparaten slutade tvätta. Den spärrade dessutom alla dörrar. Personalen på macken var tvungen att tillkalla experthjälp för att vi skulle få ut VW:n. Där rök värdefull tid för ett redan pressat testlag.

Saken blev inte bättre av den stränga kylan som drabbade fotografens avancerade utrustning. Både kameror och blixtar började kajka ur efter några timmar i den 20-gradiga kylan.

Resultat: testet tog en dag längre än beräknat. Konsekvens: en dag mindre för mig att skriva på. Stress, stress! Men det är bara att bita ihop och försöka tota ihop lite intressant läsning om nya Volkswagen Sharan, Chevrolet Orlando och Ford S-Max. Resultatet av mina vedermödor kan du läsa om i Vi Bilägare nummer 5, som kommer ut i början av april.