Bild
Nästa artikel
Biltestarbloggen

3 573,9 mil - Snart i mål!

21 oktober 2014
Det är inte långt kvar till 4 000 mil för långteststallets Suzuki SX4. Närmare bestämt 426,1 mil.
Slutet närmar sig för årets långtestbilar. Snart har alla fem bilar rullat 4 000 mil. Mikael Schultz kör just nu vår Suzuki SX4 S-Cross, en bil som inte är svår fatta tycke för om man gillar det lite enkla.

3 573,9 mil! Det betyder snart i mål, i alla fall om man siktar på att landa på 4 000 mil på ett år och har en dryg månad kvar till dead-line. Jag kör just nu långteststallets Suzuki SX4 och den lär inte ha några problem att nå det stipulerade miltalet innan året är slut.

Jag måste också erkänna att jag gillar bilen ganska skarpt. Den är inte på något sätt märkvärdig, men gör sitt jobb troget och utan åthävor. Enkel, rättfram och ärlig är mitt omdöme efter ett antal hundra mil i Suzukin. Och som extra bonus finns fyrhjulsdrivningen där när man behöver den.

Plus får SX4:an också för det nyckellösa lås-/startsystemet. Det är guld, tycker jag. Man kan ha nyckeln i fickan hela tiden och ändå både öppna och starta bilen. En underskattad komfortfiness, om du frågar mig.