Nästa artikel
Bilförsäljningen upp 26 procent i juni
Nyheter

Bilförsäljningen upp 26 procent i juni

Publicerad 1 juli 2010 (uppdaterad 21 september 2010)
För åttonde månaden i rad ökade antalet nyregistreringar. Under juni såldes 26,2 procent fler bilar jämfört med samma månad i fjol.
Den jetmotordrivna dragstern med drag av Pontiac Firebird körs av Sammy Ives som sedan barnsben drömt om att bli stridspilot. Motorn i Heat Wave är en General Electric J85, en turbin som ursprungligen användes i bland annat Northrop T-38 Talon – världens första skolflygplan som presterade överljudsfart. Tulsa County Heat Wave Jet Car ingår i ett projekt som stöttas av bland annat polismyndigheten i deras strävan att hålla ungdomar borta från farlig streetracing. En bil som förtjänar sin plats på listan eftersom det är en av få dragsters.

Relaterade dokument

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • 2010-07-01 13:46
Salle (ej verifierad)

Det är underbart att se att Toyota faller tillbaka i försäljningen. Svenska folket och företagen har insett att Toyota inte håller måttet och väljer bort Toyota till förmån för Volvo, SAAB och framförallt VW Passat. Det är glädjande att se att SAAB återhämtar förlorad mark med ordentligt tryck på SAAB 9-3 försäljningen. KIA är också starka.

#2 • 2010-07-01 15:08
Gösta (ej verifierad)

KIA har under senaste tiden ganska obemärkt placerat sig bland de mest sålda märkena. Visar hur enkelt ett framgångsrecept är, bra garantier och vettig prissättning får folk att köpa bilar. Köpte själv en Ceed till frugan för ett halvår sedan, hon är nöjd än så länge.

#3 • 2010-07-01 18:58
Jes (ej verifierad)

Bra med många nyregistreringar ... Då är urvalet stort och priserna bra för mej om ... si så där 6-7 år ..

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.