Bild
Nästa artikel

Blind konstnär först att se nya Volvo S60

Nyheter

Nya Volvo S60 lanseras på bilsalongen i Genève nästa år. Men redan nu vill Volvo skapa uppmärksamhet kring bilen och låter därför en blind konstnär måla av den. Se film.


Tidigare har Volvo visat upp en konceptvariant av nya S60, men först på Genèvesalongen i mars nästa år ska den färdiga produktionsbilen visas upp.


Blind konstnär först
För att skapa uppmärksamhet kring detta bjöd Volvo in den blinde turkiske konstnären Esref Armagan för att som första utomstående person "se" nya S60.

Man lät honom också känna sig för utefter karossen och därefter måla av bilen. Nu har man gjort en film av det hela som innehåller glimtar av bilen i detalj och en del suddiga helbilder.

Se film:

Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
Konservator
2009-10-27 22:00

Så passande, med tanke på att Volvosar även är designade av blinda. Fast visst är Volfordarna litet snyggare nu än innan Ford tog över, då vinkelhakarna verkar ha rationaliserats bort från designavdelningen.
Amazon. Duett. P-1800. Resten kan ni behålla.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.