Nästa artikel
Priset ökade med 180 procent
Nyheter

Priset ökade med 180 procent

Publicerad 11 mars 2010 (uppdaterad 21 september 2010)
Privatiseringen av bilprovningen i Finland har bidragit till högre priser och konkurrensen har inte fungerat som avsett.
Bilar som förvandlar sig inför öppen ridå är alltid intressanta. Tag bara Toyota RV-2 som visades vid Tokyosalongen hösten 1972. Till vardags en lång, grön och ganska maffig sportcoupé, men till helgen ett universalverktyg för äventyr i skog och mark. Karossens bakparti kunde vecklas ut till ett stort, omslutande tältskal för två personer. Ytterligare två kunde sova i de bäddbara framstolarna. Sängar, kök, sittplatser – allt för en meningsfull fritid fanns ombord.

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2010-03-11 12:15
leifer (ej verifierad)

Här har statliga bilprovningen nu en gyllene chans i Sverige, att visa att man är både billigare och bättre än det privata alternativet. Eller är det så att lönsamheten hos bilprovningen i Sverige bygger på att man har monopol?

#2 • Uppdaterat: 2010-03-11 16:30
Rattmuff (ej verifierad)

Ett högre pris stör mej inte privat. Är egentligen mer brydd för effekten i glesbygd ..

#3 • Uppdaterat: 2010-03-11 19:23
nilwes (ej verifierad)

En man steg in till sin chef och ville ha en ändring på sin lön han tyckte att han tjänade för litet. Hans arbetgivare räknade då upp den anställdes fördelar och kommande ändringar i hans arbete och ville därmed sänka hans lön, varpå han svarade det struntar jag i bara det blir någon ändring.
Allianspartiet gör likaledes de struntar i att vi som byggt landet vill ha vardagen oförändrad så nästa val hoppas jag att kverulantesson röstar bort de styrande nästa val.
nilwes

#4 • Uppdaterat: 2010-03-11 22:43
Saabnisse (ej verifierad)

Jag tycker det vore trevligt att slippa en massa politisk smörja i kommentarerna.
Även om ViB flera gånger har visat sig vara vänstervriden så är det onödigt att det ska visa sig i åsikterna här.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.