Bild
Nästa artikel
Nyheter

EXPERTPANELEN:<br> Den här bilen ska du köpa, Andreas!

Publicerad 27 april 2010 (uppdaterad 21 september 2010)
Andreas Karlsson vill ha en flexibel familjebil med bra köregenskaper för max 200 000 kronor. <b>Panelen utser bästa köp.</b>
BMW menar att den idag så heta suvtrenden startade här med introducerandet av konceptet som föranledde X5.

Kommentarer

#1 • 27 april 2010
Emme (not verified)

Lär ju behöva kosta på en rostskyddsbehandling på de två över. Toyotan kanske har hunnit rosta underifrån och då får man ju fixa det först.
En 2 i rostskydd kan väl inte båda gott?

#2 • 27 april 2010
monsieur (not verified)

verkar som bara renault har förstått det här med rostskyddet. PSA skärpning!

#3 • 27 april 2010
Gösta (not verified)

Kontroversiellt att rekommendera en Toyota i dessa dagar. Kul och modigt av panelen. Det "stabila andrahandsvärdet" kan möjligen diskuteras. Risken finns att andrahandsvärdet rasar när fler skandaler kring Toyota uppdagas.

#4 • 27 april 2010
Uwe (not verified)

Scenic är bilen. Renault bilarna av idag är otroligt underskattade. riktigt fin kvalitet och går mkt bra. Finns som 5-sits och 7-sits. Står hyvsat bra i värde också efter ett par år.

#5 • 27 april 2010
vis (not verified)

Emme: att Vib:s siare tror att Toyota kommer att rosta får stå för dom men bilprovningens statistik visar att Toyota rostar mindre än de flesta
Gösta: intressan att du ser det som ett problem att Toyota rättat till ev fel innan de uppstår när tex VAG har nästan dubbelt så många "accelerations fel" utan att göra ett skit åt det

#6 • 27 april 2010
Jarl (not verified)

Toyotan är lätt bäst. Rost finns inte, däremot på förra generationen av S40/V40, uscha.

#7 • 27 april 2010
Palle (not verified)

Klart att Toyotan är bäst. Toyota är perfektion, fel och brister har aldrig och kommer aldrig förekomma. Toyota håller i en miljon mil minst, och det utan att ens behöva byta torkarblad eller bromsbelägg. Har haft min Toyota i 300 år utan ett endaste fel, och den drar i snitt 0,004 liter bensin per mil. Fattar inte varför alla inte åker Toyota :-)

#8 • 27 april 2010
Emme (not verified)

Jarl: Ja dessa är nästan direkt utsatta så man får se till att vara noga att tvätta i skarvar framförallt. Tror det är plasten längs sidorna som har vållat problemet framförallt. Min står dock utan men jag förstår dock inte vad detta har med bilarna över att göra? :)

#9 • 27 april 2010
Rålle (not verified)

Ford S-Max! En 07a/08a med några tusen mil på mätaren borde väl vara gjuten för honom! Dieseln och Volvofemman är trevliga och rätt starka motorer och den har dessutom bra och sportiga köregenskaper. Verson är definitivt ingen rolig vägbil så ViB rekommendation av den känns lite märklig..

#a • 27 april 2010
vis (not verified)

Palle: de Toyotor du refererar till var en miljon miles inte mil. och torkarbladen var i Californien där rengnar det sällan och bromsklossarna har nog blivitt utbytta utan att du fick betala i så fall, Toyota gör sånt ibland (Toyota med bromsar från Bosch) resten är bara lögn ;o)
Sen är det nästan bara i sverige Toyota är underrepressenterade

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.