Bild
Nästa artikel

Chevrolet Malibu – kandidat till Årets Bil 2013

Webb-tv

Chevrolet Malibu har en effektiv dieselmotor. Kan bilen imponera på Årets Bil-juryn? Se den presenteras i Vi Bilägares webb-tv.

 

Den 17 december tillkännages de sju finalisterna som kan vinna den internationella utmärkelsen Årets Bil 2013. Innan dess kommer du att kunna se en serie filmer med alla kandidater här på Vi Bilägares webbplats.

Klicka på videofönstret ovan för att se en presentation av Chevrolet Malibu.

Se tidigare filmer:
Peugeot 208 – kandidat till Årets Bil 2013

Hyundai Santa Fe – kandidat till Årets Bil 2013

Ford B-Max – kandidat till Årets Bil 2013

Volvo V40 – kandidat till Årets Bil 2013

Mercedes A-klass – kandidat till Årets Bil 2013

Kia Cee'd – kandidat till Årets Bil 2013
Mitsubishi Outlander – kandidat till Årets Bil 2013
Volkswagen Golf – kandidat till Årets Bil 2013

Skoda Rapid – kandidat till Årets Bil 2013

Mercedes SL – kandidat till Årets Bil 2013

Diskutera: Vad tycker du om Chevrolet Malibu?

Taggar: Webb-tv, , Chevrolet

Kommentarer

#1
2012-11-19 10:30

Töntiga och fullständigt onödiga melodisnuttar som enbart är störande i de här videoinslagen.
Det vore väl bättre med lite fullständigare kommentarer om det videon ska handla om!

#2
2012-11-19 10:46

En traditionell sedan med utslätad formgivning... Årets bil? Knappast. Bygger på samma plattform som Opel Insignia. Tror faktiskt att denna hade kunnat byggas som Opel Rekord, tror den skulle gjort bra ifrån sig på marknaden i kombi utförande, Malibu finns inte som kombi, men tänk er en Opel Rekord Caravan?... Jag förstår att Opel sjunker, deras traditionella köpare erbjuds Chevrolet.. För Chevrolet står för det som en gång var Opel: rymliga och praktiska funkisbilar, väl fungerande, inte de mest spännande men rejäla.

#3
2012-11-19 21:15

Så underligt är det, bilar de flesta skrattade åt på 80 och 90-talet för att de inte var flärdfulla och sportiga och spännande och tekniskt avancerade OSV!
Denna typen av bil säljer i dag som tokig.

Vad har hänt?

Det förefaller som om, människor alltid vill ha det de inte kan få – om nu fler bilar går tillbaka till 1986 års standard och praktiska upplägg, ja då kommer man genast att byta smak igen… det kan man slå vad om.

#4
2012-11-19 21:53

Jag tror att det handlar om att det inte fungerar när alla företag försöker göra samma bil. BMW och Audi har nischat in sig med opraktiska bilar. Audi har ju en tradition av märkliga kombibilar ända sedan Audi 100 Avant med den märkliga bakdelen på 80-talet... Audi 80 under 90-talet såg ut som en halvkombi fast var en sedan och den var rätt opraktisk... Men ok, det fungerar för dessa varumärken.

Det fungerar inte för Opel och jag tror det är en bidragande orsak till att Opel är det tyska märke som har råkat värst illa ut nu under bilkrisen. Opel har förlorat sina trogna kunder utan att vinna nya, och Opel har förlorat många kunder till systermärket Chevrolet som idag gör de bilar som Opel brukade göra.

Vad GM håller på med begriper jag inte, frågan är om de själva förstår det...
De tycks försöka göra Opel till premium, men det har inte sin plats där.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.