Bild
Nästa artikel

Bilreklam från förr: Plymouth Voyager

Webb-tv

Vi tittar på reklamfilm från förr. Här en film om en då ny biltyp – flexbilen. I Sverige är Plymouth Voyager mer känd som en Chrysler.

Kommentarer

#1
2013-07-23 18:12

"Här är en film om en då ny biltyp – flexbilen. I Sverige mer känd som Chrysler Voyager."

Ok, så den nya biltypen heter Chrysler Voyager? Men då missar ni att denna biltyp hette Renault Espace i Frankrike, som lanserades samma år som Chrysler Voyager.

#2
2013-07-27 01:28

Eller så kan jag ju säga så här: Den Nya biltypen var ju faktiskt en Voyager. Men det var inte riktigt hela sanningen. Det fanns En till. :-) Men Voyager hade en praktisk detalj som jag iallafall gillar. Den hade skjutdörr dit bak. Det hade inte espace, det var vanliga dörrar. Tänk att stå på en trång parkering och ivriga barn vill ut och slår upp dörren med full fart. Ja då är nog en skjutdörr att föredra.

#3
2013-07-30 09:05

JA det finns helt klart fördelar med en skjutdörr och jag var också glad för den Grand Voyager vi ägt men många anser att skjutdörren förvandlar bilen till en "buss".
Kan ju låta tramsigt om man nu behöver ett sådant fordon att lyssna på sådant men faktum var att flertalet kommenterade detta på vår Spacewagon som ju har bakdörrar. ( Oj bilen känns verkligen som en personbil )
Nu är ju den bilen mindre men ändå,...kan tänka mig att samma tankegångar finns om Espace.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.