Nästa artikel
Volvo-chefen positiv - men kryptisk om framtiden
Nyheter

Volvo-chefen positiv - men kryptisk om framtiden

Publicerad 3 mars 2009 (uppdaterad 21 september 2010)
Volvo-chefen Stephen Odell är i Genève för att lansera sju nya Volvo DRIVe-modeller. Samtidigt ger han en inblick i Volvos framtid.
- Det ni ser i dag är ett starkt bevis på att vi kan reagera snabbt på marknadens efterfrågan, sa Stephen Odell i samband med Volvos presentation.

Stephen Odell gav intrycket av att vara på strålande humör och fylld av självförtroende när han äntrade Volvos scen i Genève för att presentera företagets nyheter.

Precis som tidigare meddelats presenterades sju nya DRIVe-modeller. Dessutom blev den faceliftade Volvo S80 uppvisad. Något som Stephen Odell verkade vara nöjd med - samtidigt som han utlovade en vidare satsning på modellutbudet.

- Det kommer mer framöver, konstaterade Stephen Odell.

"Alla pratar med alla"

Spekulationerna kring Volvos framtid och kinesiska intressenter har florerat i allt större utsträckning den senaste tiden. Men när Volvo-chefen talade med TT i Genève ville han inte gå närmare in på dessa uppgifter.

- Alla pratar med alla, sa Stephen Odell lite kryptiskt enligt TT.

Att Volvo-chefen och hans medarbetare skulle arbeta dagligen med att försöka finna en köpare viftade Stephen Odell bort.

- Jag har fullt upp med att driva ett företag, sa Stephen Odell till TT.

Ämnen i artikeln

Kommentarer

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.