Bild
Nästa artikel

Volvo-chefen positiv - men kryptisk om framtiden

Nyheter

Volvo-chefen Stephen Odell är i Genève för att lansera sju nya Volvo DRIVe-modeller. Samtidigt ger han en inblick i Volvos framtid.

- Det ni ser i dag är ett starkt bevis på att vi kan reagera snabbt på marknadens efterfrågan, sa Stephen Odell i samband med Volvos presentation.

Stephen Odell gav intrycket av att vara på strålande humör och fylld av självförtroende när han äntrade Volvos scen i Genève för att presentera företagets nyheter.

Precis som tidigare meddelats presenterades sju nya DRIVe-modeller. Dessutom blev den faceliftade Volvo S80 uppvisad. Något som Stephen Odell verkade vara nöjd med - samtidigt som han utlovade en vidare satsning på modellutbudet.

- Det kommer mer framöver, konstaterade Stephen Odell.

"Alla pratar med alla"

Spekulationerna kring Volvos framtid och kinesiska intressenter har florerat i allt större utsträckning den senaste tiden. Men när Volvo-chefen talade med TT i Genève ville han inte gå närmare in på dessa uppgifter.

- Alla pratar med alla, sa Stephen Odell lite kryptiskt enligt TT.

Att Volvo-chefen och hans medarbetare skulle arbeta dagligen med att försöka finna en köpare viftade Stephen Odell bort.

- Jag har fullt upp med att driva ett företag, sa Stephen Odell till TT.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.