Bild
Nästa artikel

Världspremiär för Opel GTC Paris - i Paris

Nyheter

Bilsalongen i Paris går av stapeln i början av oktober. Men Opel kan redan nu avslöja att man kommer stå för två världspremiärer i samband med salongen - bland annat presenteras konceptbilen GTC Paris.

Det är ett tag kvar till Mondial de l´Automobile 2010 startar i Paris (2-17 oktober). Men redan nu kan vi få ett litet smakprov på vad som väntar på den välbesökta bilsalongen.

Opel är tidigt ute i år och väljer att presentera laguppställningen för bilsalongen i Paris på följande vis:

* Världspremiär: GTC Paris - Opels nya koncept förenar fart och flärd.
* Världspremiär: Astra Sports Tourer - en atletisk allfixare.
* Nya Meriva: Flex-mästaren får fler dieselalternativ.
* ecoFLEX-familjen: Nya varianter, ännu lägre CO2-halter.
* Ampera: Elbilen med utökad räckvidd, planerad produktionsstart 2011.

Världspremiären av konceptbilen GTC Paris kommer säkerligen att hamna i blickfånget och Opel gör sitt bästa för att bevara mystiken kring nykomlingen. Opel presenterar endast bilden ovan, som ska vara på stolklädseln i bilen, och en kort kommentar kring konceptet:

"Namnet GTC Paris reflekterar både bilens dynamiska karaktär och den trendsättande storstad där modellen debuterar. Det är en expressiv, sportig och kompakt coupé med spännande proportioner och skulpturala ytor, typiska för Opels formspråk."

GTC Paris bildar tillsammans Astra Sports Tourer en spännande Opel-duo. Nu blir det intressant att se vilka nyheter konkurrenterna svarar med.

Diskutera: Vad tror du att bilsalongen i Paris kan bjuda på?
Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
jan
2010-08-05 20:21

blir säkert bra hoppas kvaliteten håller samma klass som föregångaren..Min GTC turbo 2005 har rullat 8100 mil enda än så länge byte bromsklotsar fram plus den vanliga servicen...Och att inredningen känns som gjuten i ett stycke högfartstabil som få och allmänt rolig att åka och köra

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.