Nästa artikel
Vi Bilägare 11/2012 – nytt nummer
Nytt nummer

Vi Bilägare 11/2012 – nytt nummer

Publicerad 28 augusti 2012 (uppdaterad 29 augusti 2012)
Nya Volvo V40 testas mot BMW och Lexus, dämpning av buller en bluff, märket med bäst återförsäljare och tio backkameror i test. Det och mycket mer i nya numret av Vi Bilägare.

Vi Bilägare 11/2012 finns i butik från den 28 augusti. Det färska numret innehåller bland annat:

– Test av nya Volvon. V40 ställs mot BMW 1-serie och Lexus CT 200h.

– Bullerbluffen. Ny bullerdämpning verkningslös.

– Bästa återförsäljarna. Honda i topp i AutoIndex.

– Vi kör det senaste. Provkörningar av Chevrolet Cruze Kombi, Mercedes A-klass, Fiat 500L, BMW 3-serie Touring, Hyundai Santa Fe och Jeep Grand Cherokee SRT.

– Sommarnöjet. Porsche 924S på långresa.

– Begprislista. Kampanjer pressar priserna.

– Begagnat. Vi granskar Hyundai i30.

– Köpguiden. Dieseldrivna bilar i Golfklassen.

– Långtestrapport. Svart i Opel Ampera, Hyundai i40 idealisk på semestern och gym-service med Volvo V60.

– 10 backkameror. Vi testar backvideosystem.

– Resereportage. Med bil runt Nordsjälland.

– Klassikern. Vi berättar historien om Peugeot 504.

Och som alltid: ledare, insändare, Bil & Trafik, Bilfrågan, På väg, Bildkrysset, Vem kan mest? och Johan Norbergs krönika.

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2012-08-28 14:18
Thommys

Skönt att sommaruppehållet är över så att man börjar få nya nummer igen. Alltid lika kul att läsa om bilar, men även om resereportage och som t ex nu turen med sommarnöjet.

#2 • Uppdaterat: 2012-08-28 17:33
V8-Power

Jag har faktiskt slutat prenumerera på VI bilägare nu, det är allt färre nummer per år till ett allt högre pris.

#3 • Uppdaterat: 2012-08-28 17:56
Leif Larsson (ej verifierad)

Jag prenumererar på Vi Bilägare tycker den är bra. Är medlem i Motormännen ochså och får tidningen Motor tio nr om året.Prenumererar även på Auto Motor Sport ( AMS) och Teknikens Värld. Kan säga att sambon tycker det går lite till överdrift. Men vadå, jag gillar att läsa biltidningar.

#4 • Uppdaterat: 2012-08-28 19:01
KaptenOberkommando

junkers, du kan göra som jag gör - köpa de lösnummer som är mest intressanta, "tjuvläsa" i affären (bra om man som jag är kompis med affärsinnehavaren!) eller gå förbi bibblan och vid behov ta några kopior. I praktiken innebär detta att jag på ett eller annat sätt går igenom varje nummer. Samma sak med Teknikens Värld. De utländska tidningarna faller under samma princip som ovan men med den skillnaden att de inte finns på bibblan - alltså blir det fler lösnummer (och garanterat mer "tjuvläsning" med ett par extra koppar kaffe av affärsinnehavaren där i fikarummet). Jag har av samma anledning som du slutat prenumerera - färre nummer (känns det som), högre priser, på tok för många tramsinslag OCH en j-vla massa annonser! Men just det här numret kan det kanske bli ett nummer av som landar på tv-bordet.

#5 • Uppdaterat: 2012-08-28 19:56
VW Polo 2012

Är ej prenumerant så jag skulle köpa Vi Bilägare nr.11 i butik i dag 28/8-12 efter kl12.00 i Farstaområdet. Gick i fem olika butiker men ingen hade fått in nya numret. Inte roligt! Skulle läsa om den där bilen som ni skulle special- ljuddämpa och redovisa i detta nummer.

mvh "Besviken"

#6 • Uppdaterat: 2012-08-29 07:54
Fredrik Diits Vikström

Hoppas det nya numret bjuder på mycket trevlig läsning.

VW Polo 2012:
Det där var tråkigt att höra. Hade butikerna den tidigare tidningen (Vi Bilägare 10/2012) i hyllorna?

Junkers:
Vi Bilägare utkommer med 18 nummer per år och har så gjort under en lång rad år.

/Fredrik Diits Vikström, Vi Bilägare

#7 • Uppdaterat: 2012-08-29 08:33
Mistro

Dem korvören som tidningen kostar är inget att gnälla över eller att jämföra mot vad precis ALLT annat kostar inom vårt kära ämne.

Blir alltid som ett barn på julafton då tidningen dimper ner i lådan,..en skön känsla och ett nöje helt förbehållet MIG själv i familjen.
Att det inte är första gången som man läser om dem flesta "nyheterna" är ju idag ofrånkomligt när man dessutom följer hemsidorna på nätet.

Gillar också att kunna hämta en äldre tidning för att söka info om något som man är osäker på och det går fortare samt är trevligare än att leta på nätet. ( eller hos kompisen som nog har något enstaka ex!? )
Därmed inte sagt att jag inte har åsikter om dem tidningar som finns för det har jag absolut.
Dem kan alltid bli bättre.

Anser dock personligen att EN biltidning räcker annars skulle jag bara irritera mig på att all fakta är den samma,även om det kanske kunde vara intressant att höra hur olika "testpiloter" tänker.
Men det tänket får man ju å andra sidan förmedlat över nätet ändå.

Brukar även köpa "Alla bilar" ifrån TV en gång om året för även om den är full utav faktafel och sällan uppgraderas något nämnvärt mellan åren så har den varit till god hjälp för att hålla reda på alla modellbyten o.s.v
Tyvärr är TV några klantskallar då det handlar om service och är allt för förutsedbara i sina tester,..varpå mitt val under dem senaste åren har varit Vib.

#8 • Uppdaterat: 2012-08-29 08:53
VW Polo 2012

Hej Fredrik Diits V... , som svar på din fråga. Ja två hade dom, en tredje sa att nästa sändning kommer på torsdagen den 30/8.
Så det är väll ingen ide att försöka köpa er tidning i dag 29/8 heller.

mvh

#9 • Uppdaterat: 2012-08-29 23:45
KaptenOberkommando

Jaha, som vanligt kunde leifer inte inte motstå frestelsen att dra iväg ett inlägg och gnälla. Tja, vad är mitt problem? Intressantare att reda ut vad som är ditt problem som du håller på. För övrigt framgick det av mitt inlägg vad jag INTE vill betala för.

#a • Uppdaterat: 2012-08-30 14:17
Fredrik Diits Vikström

Jes:
Håkans blogg kommer inte tillbaka, men inom kort kommer vi att rulla igång en ny blogg här på sajten.

/Fredrik Diits Vikström, Vi Bilägare

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.