Bild
Nästa artikel
Kängurukörning, fotgarage och Dustertrassel

Kängurukörning, fotgarage och Dustertrassel

Podcast

Avsnitt 135: Maria håller inte vad hon lovar och måste prata krissituationer. Nils berättar om en problemkantad sommar med Dacia Duster, Anders har provkört Hyundai Ioniq Electric och Klas har det senaste om de tusen nya fartkamerorna som ska sättas upp.

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Klas Skarin, Maria Dahlin, Anders Helgesson och Nils Svärd. Dessutom intervjuar vi Göran Bolinder, chef för trafikpolisen i Stockholm om de nya fartkamerorna. 

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.

Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?
 
Taggar: Podcast

Kommentarer

#1
2019-09-06 16:27

1:a gången jag lyssnade på podden Vi Bilägare.
Efter ett tag med massa ord men inget om det som "annonserades" .
VEM HAR TID ATT SITTA OCH LYSSNA TILL"TRAMS"

#2
2019-09-06 17:16

Vad hände med volymen? 25% boost och 100% volym och jag hör knappt vad de säger.

#3
2019-09-06 18:41

Hej alla! Jag har justerat nivåerna lite. Hoppas det är bättre nu?
Trevlig helg!

Tommy Wahlström, Vi Bilägare

#4
2019-09-06 21:29

Det låter bra Tommy Wahlström. Ljudet måste även bli jämnare mellan er som pratar också. Maria hörs klart och tydligt medan Klas knappt hörs alls, ni andra mitt emellan. Jag får sitta och justera ljudvolymen beroende på vem som pratar. Tack annars för en supertrevlig podd!

#5
2019-09-08 09:22

Det är svårt att höra ibland vad som sägs när 2 eller ibland 3 personer pratar samtidigt och vissa röster hörs sämre spec en kraftig basröst

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.