Bild
Nästa artikel
GM återkallar 322 000 bilar

GM återkallar 322 000 bilar

Nyheter

322 000 exemplar av Chevrolet Impala återkallas nu i USA. Framstolarnas säkerhetsbälten kan vara farliga.

Ännu en gång tvingas en biltillverkare till en stor återkallelse.

General Motors uppmanar nu 322 409 ägare till sedanmodellen Chevrolet Impala att besöka verkstad.

Bilarna är sålda i Nordamerika och årsmodellerna 2009 och 2010 omfattas.

Orsaken är att bältesbanden kan vara bristfälligt monterade i bältessträckarna, vilket i värsta fall kan resultera i att bältet lossnar vid en kollision.

General Motors betonar att inga olyckor eller personskador har rapporterats.

Bara i år har General Motors återkallat upp emot fem miljoner bilar på grund av problem med bland annat servostyrningen, felande bälten och elfel.

Diskutera: Vad tycker du om GM:s återkallelse?

Kommentarer

#1
Hadock
2010-10-19 18:37

Av detta lär vi att fyra miljoner Prius är fler än fem miljoner Impalor...

#2
gunnar44
2010-10-24 14:07

Det är dags att GM tar lärdom av Opel istället för att motarbeta Opel på samma sätt som man motarbetade Saab. Opel/auxhall/Saab har nästan ingen tävlingsverksamhet längre, i vart fall inget fabrisstött. GM Usa har ju sedan länge satsat på Chevrolet i den verksamheten, och någon bredd ï den verksamheten har vi inte sett. Man sticker upp ibland, men materialet tycks inte hålla i längden.
När Opel/Vauxhall och Saab förr i tiden toppade på de olika momenten, var det med total överlägsenhet ibland. I vart fall hade man bredd och jämna framgångar.
Jänkarna har inte förstått att det är i Europa kvalitetsbilar tillverkas inom GM koncernen. Lägg ner Chevrolet och Satsa på Opel fullt ut. Jämfört med Chevrolet är Opel ett premium+ märke.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.