Nästa artikel
Suzuki Swift: Plus och minus
Webb-tv

Suzuki Swift: Plus och minus

Publicerad 14 april 2011 (uppdaterad 25 augusti 2014)
Suzuki Swift är en småbil med attityd. Den är kul att köra, men rostskyddet är bara knappt godkänt. Vi pekar ut plus och minus.

 

Läs hela testet av Suzuki Swift i Vi Bilägare nummer 6/2011. Där ställs bilen mot konkurrenterna Skoda Fabia och Mazda 2.

Tidningen finns i butik från 19 april och kommer till prenumeranter från 13 april.

Diskutera: Vad tycker du om Suzuki Swift?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • 2011-04-14 08:54
Rikard

Nja, grundpriset är inte 144.900, det är för Exklusive modellen, bilen finns för 119.900.
Rostskyddet stämmer, i mina ögon finns det inget rostskydd alls att tala om, vår bil ska få en behandling innan hösten kommer.

#2 • 2011-04-16 17:30
Gert Andersson (ej verifierad)

Snygg och säkert en bra automobil. Men vem trångfickparkerar så många gånger om dagen att servo kräfvas? Vem orkar inte veva ner rutan de få månader vädret tillåter det? Då den hafva AC behöfver sällan rutan vefvas ned dessutom.

De hade kunnat snåla ned på dessa finesser istället för på strålkastartorkare mm...

På tal om det. Min kompis lockades till billiga Suzuki Alto. Men i slutändan blifva det den dyrare och bättre Swift. Inte mkt dyrare i månaden.

Tyvärr säljer inte säkerhet t e x strålkastarengöring förutom euru n caps stjärnor, det vill folk ha många af.. Men AC äro folk kåta i.

Trist att en inte får alufälgar i grundversionen men hade det varit så hade väl inget köpt den dyrare. Den billigaste äro en bil för tillverkaren att locka köpare som sedan välja den dyrare.

#3 • 2011-04-17 15:43
Roger Skagerström

Finns väl inte en enda bil idag med strålkastartorkare? Men högryck skulle man kanske kunna kräva det håller jag med om.

Men en bil utan servo? Ska man göra en bil utan servo krävs utväxling modell Volvo på styrningen och då blir den INTE rolig att köra för fem öre. Elhissar är väl också ganska så grundläggande. Som jag hört det så är det knappt dyrare att montera elhissar än fönstervevar dessutom.

#4 • 2011-04-20 08:49
Gert Andersson (ej verifierad)

Jodå. Senast i morse såg jag en bil med strålkastartorkare. En Primera -99. Chefens sons bil.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.