Nästa artikel
Chevrolet Captiva: Plus och minus
Webb-tv

Chevrolet Captiva: Plus och minus

Publicerad 1 mars 2012 (uppdaterad 25 augusti 2014)
Chevrolet Captiva är rymlig och har hög komfort, men vägkänslan är sisådär. Vi pekar ut plus och minus med modellen.

 

Läs testet av Chevrolet Captiva i Vi Bilägare 4/2012. Där ställs bilen mot Subaru Forester och Volkswagen Tiguan. Tidningen utkommer i butik den 6 mars och anländer hos prenumeranter från den 28 februari.

Diskutera: Vad tycker du om Chevrolet Captiva?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • 2012-03-03 00:00
Peter i Sydney

Om det finns några plus med Captiva så har i alla fall jag aldrig upptäkt några. Bästa kompisen har en och det är en riktig skitbil. Kvaliteten är otroligt låg. Det är alltid något fel på den. Det hjälps inte av att reservdelstillgången är otroligt dålig trots att det är en verklig storsäljare här. Den är dessutom mycket bränsletörstig. Hans bil har största V6an men även dieseln har fått mycket kritik för sin bränsleförbrukning. Det är ett mycket kärt ämne i biltidningarnas insändarspalter.

#2 • 2012-03-05 17:37
Gunnar 44

Bojkotta allt vad Chevrolet heter, utom veteranbilar! Systerbilen från Opel håller mycket högre kvalitet.

#3 • 2012-03-05 18:26
saabnisse

Japp, förr var Chevrolet i jämförelse med Ford ett innovativt bilmärke.
Man var ju fem år före med fungerande hydrauliska bromsar, femton år före med individuell framhjulsfjädring och minst fyrtio år före med toppventilmotorn.
Det var riktiga bilar långt in på 1990-talet!
Nu är det bara en koreansk penningtvätt av något annat inom GM.

#4 • 2012-05-11 14:54
micke501

Vi funderar på att köpa en faktiskt. en 2011, nya karossen. Vi ar provat en demobil i en vecka och är väldigt nöjda. xc90 har vi haft och den var för stor klumpig och aldeles för dyr att äga. Sorenton är alldeles för vanlig och har för gammal teknik. Santa fen skulle kunna funka men frun gillar den inte. Har faktiskt inte hört eller läst något negativt om den nya captivan medans den gamla hade en del problem.
Rost bryr jag mig inte om eftersom vi byter vart 3 e år i alla fall. Hinner inte bli något, hoppas jag, på den tiden. Captiva käns vettig och inte för dyr med tanke på konkurrenterna med samma utrustning.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.