Bild
Nästa artikel
Tidningen

Så skapar du ditt Premium-konto

Publicerad 4 augusti 2019 (uppdaterad 2022-02-09 13:55)
Vi Bilägare börjar nu med en betalvägg för att kunna ge dig som läsare ännu mer och bättre material. Så här aktiverar du ditt Premium-konto, vilket ingår för dig som prenumererar på tidningen. 

Vi Bilägare satsar nu allt mer på att ge dig som vill läsa de bästa konsumenttesterna ännu mer material online. Vi har därför skapat vår Premium-tjänst som går att köpa som dagspass eller som en prenumeration men som också ingår i det fall du prenumererar på vår tryckta tidning. Så här fungerar det i praktiken: 

När du möter en artikel som endast är öppen för läsare med Premium-konto finns tre val och det ser ut som nedan:

Det finns tre val när du möter en Premium-artikel. Logga in, Registrera eller att läsa mer om erbjudandet.

Är du redan registrerad Premium-kund väljer du helt enkelt ”Logga in” och har du använt tjänsten tidigare i samma webbläsare behöver du inte göra något mer utan loggas in per automatik. Är det en ny webbläsare du använder behöver du ange din mejladress och lösenord.

Är du prenumerant på den tryckta tidningen men inte använt Premium-tjänsten här på webben klickar du istället på ”Registrera” för att skapa ditt konto och koppla ihop det med din prenumeration. 

Du behöver ange mobilnummer samt epost när du sätter upp kontot då vi skickar en bekräftelsekod. Stäng inte detta fönster under inloggningen. I nästa steg skapar du ett eget lösenord för tjänsten. Detta gör du även i det fall du köper någon av våra tjänster. Detta är kopplat till inlogningen. Betänk att inloggningen för Premium inte är densamma som för att kommentera, de är åtskiljda. 

Därefter får du ange dina uppgifter för att vi ska kunna koppla ihop dig i vårt prenumerationsregister. Observera att när du skriver in postnummer ska det vara utan mellanslag. En liten detalj är att om du har ett dubbelnamn – exempelvis Jan-Erik – som på din prenumerationsavi står utan bindestreck (alltså Jan Erik) så ska du enbart söka på Jan. Detta för att Erik då skrivits in som ett mellannamn och inte del av förnamnet. Detta är en bugg som vi hittat och kommer rätta till.

Har du ingen aktiv prenumeration på vår tryckta tidning väljer du ”läs mer” och får då tre olika val.

  • Dels finns ett Dagspass som passar dig som bara vill läsa en enstaka artikel. Detta alternativ ger – som namnet antyder – dig access under 24 timmar till alt material på vår sajt. Observera att du inte behöver säga upp något, det avslutas automatiskt.
  • Mer fördelaktigt är att teckna sig för vårt tjänst Premium. Det är en månadsprenumeration som kan sägas upp när som helst. Ingen bindningstid för detta alternativ. 
  • Vill du även ha vår tryckta tidning kan du teckna dig för paketet vi kallar Komplett som ger dig tidningen i tryckt form hem i brevlådan samt tillgång till de tryckta tidningarna i digital form och dessutom allt det material som ligger under Premium.

Välj det alternativ på tjänst som passar dig bäst.

Läs chefredaktörens ord kring lanseringen av Premium-tjänsten på länken här intill. Det här är en försiktig start men vi kommer öka tempot allt eftersom. Vi hoppas att du kommer ha stor nytta av vår satsning framöver. Välkommen till Vi Bilägare Premium!

Vill du kolla in av våra Premium-artiklar? Kolla exempelvis in någon av dessa: 
https://www.vibilagare.se/reportage/rosten-harjar-pa-opels-gastankar
https://www.vibilagare.se/reportage/darfor-blev-branslet-rekorddyrt
https://www.vibilagare.se/reportage/krockskadan-morkades-tva-ganger
https://www.vibilagare.se/test/biltester/nybilstest/test-bmw-218d-mercedes-b-220-d-volkswagen-golf-sportswagon-2019

Problem med inloggningen? 
Testa alltid innan du kontaktar kundtjänst att logga ut och sedan in igen. Det kan du göra med följande länkar:
Ut: https://www.vibilagare.se/okf_mediaconnect/logout
In: https://www.vibilagare.se/okf_mediaconnect/login

Buggar vi fångat upp som kan ge problem:

  • Om du har problem att hitta din prenumeration, dubbelkolla så att du inte skrivit ditt postnummer med mellanslag.
  • Om du har dubbelnamn kan du testa att enbart söka på första delen av ditt förnamn i kombination med efternamnet. 

Hantera din prenumeration
Du kan själv hantera din prenumeration, säga upp eller uppdatera dina kortuppgifter på den här länken

Ämnen i artikeln

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.