Nästa artikel
Välkommen till Premium-artiklarna
Digitalt

Välkommen till Premium-artiklarna

Publicerad 23 augusti 2019 (uppdaterad 2023-09-26 13:39)
Slutväntat. Nu ger vi dig tillgång till allt överallt. Det är premium.

Tiden då trogna läsare snällt gick och väntade på att favoritredaktionen eventuellt skulle skriva något man är intresserad av är förbi. De senaste decenniernas snabba utveckling inom medievärlden har ritat om spelplanen rejält och antalet tidningar som inte förberett sig – av ekonomiska, nostalgiska eller andra skäl – har placerats i utkanten.
 
Vi Bilägares unika ställning bland svenska motortidningar har sina rötter i en ständig strävan att befinna sig nära läsarna. Genom att köra och äga och nyttja bilen, samt allt som hör därtill på samma sätt som ni kan vi leverera pricksäker journalistik som guidar dig till ekonomiska och trygga beslut.
 
I och med lanseringen av vår nya premiumtjänst har vi eliminerat svarstiden på dina frågor. Genom att bli medlem i Vi Bilägares exklusiva premium-klubb får du direkt tillgång till det oändliga kunskapsarkiv som räddat våra läsare från snedsteg sedan 1930, skrivet av några av landets vassaste experter på nya bilar, begagnade bilar, bilprodukter, trafik, ekonomi, säkerhet och miljö.
 
Det är min största förhoppning att du låter oss visa prov på den nytta du kan ha av det finmaskiga skyddsnät som innehållet utgör. Vi finns bara ett knapptryck bort, vilket kan vara skönt när osäkerheten dyker upp, oavsett var eller i vilken situation du befinner dig.

Vi har just nu ett introduktionserbjudande så att du kan testa Premium till en låg kostnad. Läs mer om vårt erbjudande här! Är du redan prenumerant på vår tryckta tidning ingår Premium och du behöver bara aktivera den. 


Välkommen!
Niklas Carle, chefredaktör, Vi Bilägare
 

5 snabba steg för att testa Premium

1. Börja med gå in på den här sidan och välja ditt erbjudande.

2. Nu får du välja om du vill bli digital Premiummedlem, om du vill köpa ett korttidserbjudande som inte förnyas automatiskt eller om du vill bli pappersprenumerant.

3. Fyll i dina uppgifter och bekräfta koden du fått till din mobiltelefon. Detta gör vi för din trygghet, för att säkerställa att du är du.

4. När du fyllt i dina betalningsuppgifter är kontot klart att använda och du kan läsa allt vårt Premiummaterial.

Om du redan är tidningsprenumerant ingår allt Premiummaterial. Läs här hur du ska göra för att komma igång och låsa upp de digitala Premiumartiklarna.

Länkar

Ämnen i artikeln

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.